29. lokakuuta 2009

Palvelukseen halutaan: puskutraktori ja järjestelyhirmu

Ihanaiset näpertelyt ovat nyt enemmän taka-alalla ja lapsilta jäävän pienen aikaviipaleen vie lastenleikkihuoneen tekeminen. Työhuoneeseen on seitsemän vuoden ajan kerätty kaikenlaista rompetta ja nyt olen yrittänyt sitä tyhjentää. Jo aikaisemmin tehtiin megatyhjennys. Muutama kaatopaikkakeikka on vielä tiedossa, miehellä on vielä on hajonnutta/vanhaa elektroniikkaa mm kaksi tietokonetta, yksi kannettava, hajonnut dvd-soitin, hajonnut kaiutinjärjestelmä, ulkoisia kovalevyjä (ei kannata tiedustella toimivien määrää).

Järjestyksen ihmiset ovat esitelleet millintarkkoja pinkkojaan ja kateeksi käy. Minäpä reväytän tässä kummasteltavaksi ihan erilaista järjestyksen pitoa *huoh*. Onko kohtalotovereita? Kertyykö kenellekkään muulle tälläisiä rojupesiä?

Tavoite 15.11 valmis. Viimeistään jouluksi. Tämän vuoden jouluksi :)


2 kommenttia:

 1. Meihin verrattuna teillä on siistin näköistä! Uskon että osan selittää erään tietyn suvun miesten krääsänkeräilytarve. Meidän keittiössäkin seisoo tällä hetkellä jo lähes antiikkinen monitori, jota ei missään nimessä saa heittää pois, sitä kun tarvitaan kerran vuodessa tai parissa. Ennen se asui kellarikomerossa, mutta täällä ei sellaisia valitettavasti ole. Toivottavasti se ei jää pysyvästi asustamaan keittiöön.

  Viime kesänä suoritimme suuren papereiden ja muun krääsän läpikäymisen ja poisheitto-operaation, mutta taas sitä on alkanut kerääntyä. Minäkään en tajua mihin kaikki nämä opiskeluun ja työhön liittyvät paperit pitäisi tunkea. Ei niitä voi poiskaan heittää...

  Odottelen mielenkiinnolla kuvia leikkihuoneen kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Minun olis tarkoitus hommata uudet kirjahyllyt, mutta... kun pitäs ensin ne entiset tyhjentää!!

  Olen yrittänyt piiskata itseäni savottaan sillä ajatuksella, että hyllyistähän varmasti löytyy vaikka mitä unohtunutta aarretta ja ihanuutta!

  Tavoite saada asia hoidettua sama kuin teillä, täksi jouluksi!

  VastaaPoista