5. lokakuuta 2009

Nyt musta lippu liehumaan

Poikani halusi merirosvopaidan ja minä halusin toteuttaa sen ilman yhtään pääkalloa tai örkkiä. Tästä tuli ensimmäinen työ, johon olen jopa lähes tyytyväinen. Pojan mielestäkin paita on ilmiselvä merirosvopaita -tavoite siis saavutettu. Laivan painanta onnistui suht kivasti, pienet ankkurit meinasivat mennä ihan pilalle. Siinä opin kaikenlaista hyvänmallisesta sabluunasta kantapään kautta. Vielä paremman tuloksen olisin saanut, jos olisin viitsinyt mennä ostamaan sitä suihkutettavaa tekstiililiimaa. Aarrekartta on painettu pienelle trikootilkulle ja ommeltu käsin kiinni paitaan. Se toimii myös koekappaleena tulevaa applikointia (pakko yrittää sellaista LipFish tyyliä minunkin) varten, täytyy tehdä käsin, kun ompelukoneella en saa sitäkään vähää aikaiseksi.

Värit edelleen FolkArt Fabric. Purjeet olen painanut viidesti ennenkuin raitakangas peittyi ja ihanan notkealta kangas tuntuu edelleen. Paita käytetty.













Takana vain yksi iso ankkuri, kuten levoton mallipoika esittelee



















Ja sitten edestä vielä mallin päällä

4 kommenttia:

  1. Siis Wau,todella hyvin oot saanu painettua!Kiva paita tuli!

    VastaaPoista
  2. On aivan upea paita, hyvää jälkeä. Mattikin huuteli tuolta että ammattimaisen näköistä jälkeä.

    VastaaPoista
  3. Tosi hauska :) Meilläkin merirosvojutut on tosi suosittuja, pitäisi varmaan kehitellä vähän jotain vastaavaa.

    VastaaPoista
  4. Todella hyvä idea laittaa merirosvolaiva ja ankkureita pääkallojen sijasta nyt kun lasten vaatteet vilisevät pääkalloja ja luita.
    Mukava blogi ja ihana nimi.
    Teet muuten tarkkaatyötä.

    VastaaPoista