4. lokakuuta 2009

5 x suosikkipaita

Otanpas pienen raotuksen poikien vaatteisiin. Tässä tulee siis viisi suosikki paitaa tai bodya per poika. Vaikka kauniista vaatteista pidänkin, meillä ei silti aina jakseta sävytellä asustusta, joskus mennään ihan sillä linjalla että eka käteen sattunut puhdas kelpaa :) Vaatteita tulee hankittua lähes kaikista lähteistä: webbikaupoista, ketjuista kuten H&M ja Lindex, lastenvaateputiikeista, Citymarketista ruokaostosten lomassa ja kirpparilta/huutiksesta -enkä hutiostoksilta välty. Paitoja kaapista kaivaessani totesin, että minä olen jämähtänyt vihreään, vaaleansiniseen ja punaiseen. Pidän uusretrosta, mutta kyllä silti ranskalainen design on vienyt sydänmeni ja rajattomalla budjetilla poikieni kaapit täyttyisivät 75% niistä.

Tyypillisin vaate meillä on ohut trikoopaita. Esikoiseni ei oikein lämpene uusretrolle, on kuulemma liian kirjavaa. Dunsia olemme yhdessä katselleet ja se voisi olla pojan mieleen. Tässä kaksi esikoisen suosikkia, ovat muuten poikkeuksellisen värikkäät. Vasemmalla tuttu KapAhlin metsäkuosi ja oikealla Ubangin kaivuri.


Rugbypaidat ovat käteviä siistimpinä paitoina sekä ihan arkipaitoina. Vasemmalla Espritin ja oikealla Burberry.
Collegeiden sijasta meillä suositaan neuleita, mieluiten takkina. Alla esikoisen perus Timberland.

Keskimmäiset trikoopaidat: ylhäällä vasemmalla Gymboreen limen sävyissä lentskareita, vieressä Hugin Muginin kalapaita, alla isoveljeltä peritty Ralphin rugby.

Ja Ubanging punainen apinapaita

Yksi kautta aikojen lempparineuletakeistani Mareselta
Vauvan vaatteetkin kuvasin, mutta jääköön niiden esittely johonkin myöhempään kertaan. Aina julistan kierrättäväni vaatteita ja vauvan suosikkien perusteella se ainakin toteutuu, koska kaikki niistä ovat vähintään yhden isoveljen pitämiä.

Tässä sadetta pidellessä alkaa esikoisen merirosvoprinttipaita valmistumaan, toivottavasti pääsen jo alkuviikosta esittelemään sitä ja seuraavan homman kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti