2. lokakuuta 2009

Betoniautoja ja merihevosia

Kankaanpainanta oli addiktoivaa puuhaa ja heti, kun pöllöt valmistuivat aloin suunnitelemaan isompaa työtä enemmillä väreillä. Aiheeksi valikoitui auto-fani keskimmäiselle betoniautoja. Sabluunan mallin olen tehnyt muokkaamalla satunnaista webistä löytämääni kuvaa. Kuvat on painettu kolmella eri sabluunalla ja mustia osia lukuunottamatta kahteen kertaan, auton rungot ovat sinisiä ja punaisia. Väreinä edelleen FolkArt Fabric. Etupuoli ja takapuoli ovat identtiset. Kaula-aukon resoriin löytyi vielä somisteeksi kuorma-autonappi. Paita on kirpparilta löytynyt siisti trikoopaita.


Esikoinen puolestaan on vesieläin-fani ja hänelle tein merihevospaidan. Sabluunamalli löytyi netistä valmiina stencilry.orgista. Meriheppoja ei ole sen erityisemmin aseteltu, esikoisen kanssa läiskittiin niitä sinne tänne pitkin paitaa. Tämän tekeminen kävi äidin ja pojan yhteisestä harrastuksesta, esikoinen oli koko jan vieressä katsomassa ja tivaamassa, että joko saan sen päälle. Paitana on uusi H&M vaaleansininen trikoopaita ja väreinä kimallelila ja -turkoosi. Kimallevärit olivat esikoisen mielestä tosi pop. Kuvat eivät tee kimallukselle oikeutta.


Ja sitten vielä paita esikoisen päällä

4 kommenttia:

 1. Autopaita on minun suosikkini, upea! Tuo merihevospaita näyttää todella kivalta P:n päällä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kutsusta blogiisi!!! Aivan ihania painatuksia. Nuo betoniautot ovat niin herttaisia :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Kiitos kommentista blogissani ja linkistä tänne! Ihania painatuksia!!

  Itselläni on valkoinen FAF:n väri, josta pitäisi kokeilla painaa jotain, aloitan siis ensiksi ihan yksinkertaisella yhdellä värillä :)

  VastaaPoista