14. lokakuuta 2009

Joulukortteja

Tänään minulla oli tarkoitus pitää siivous- ja järjestelypäivä, eikä painaa puseroita. No, päivähän oli mitä sopivin joulukorttien askarteluun! Nautin siististä kodista, mutta siivoaminen ja järjestely ovat pakko-hoitaa-tylsää, siksi mielelläni keksin muita hommia :)

Joulukortit ovat nyt sitten valmiina. Meillä korttilista on aika lyhyt ja pärjäämme 20 kortilla. Inspiraatio syntyi eilen Tiimarissa, kun näin siellä ihanan korttiaskartelupaketin. Jo aikaisemmin olin ostanut 3D-kuvia kotiin varastoon. En ole aikaisemmin tehnyt kortteja tuollaisista paketeista, enkä 3D-korttejakaan. Kokeneemman harrastelijan neuvoista olisi varmasti ollut hyötyä, ehkä ensi syksynä menen Sinellin "kurssille". Lopputulos on omasta mielestäni ihan hyvä. Valitettavasti korttien kolmiuloitteisuus ei kuvassa näy.

4 kommenttia:

 1. Upeita kortteja! Minä kyllä näen sen kolmiulotteisuudenkin :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja! Mä en ole noin 3v lähettänyt yhtäkään joulukorttia, en ikinä ehdi ajoissa... ja ne jää. Onneksi tutut ja ystävät kyllä tietää että olen pelkästään niin lahopää etten saa aikaiseksi. Joskus jopa ostin ne mutta kirjoittaminen ja osoitteiden haku jäi.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kortteja olet tehnyt. Ja hyvissä ajoin!!
  Korttiaskartelu on kyllä mukava ja rentouttavaa puuhaa.

  VastaaPoista
 4. Tuusis: ymmärrän hyvin, että kortit jää. Mä olen tsempannut useamman vuoden ja saanut kortit matkaan. Viime jouluna, kun piti toivottaa onnellista uutta vuotta 2009, niin minä kirjoitin että 2008. Että sellaiset kortit...

  Mude: Kortit tosiaan tein hermojen lepuuttamiseksi. Pojat ovat vähän sairastelleet, eivät meinaa jaksaa tehdä mitään järkevää, mutta eihän sitä niin kipeä voi olla, ettei nahistella jaksaisi :(

  VastaaPoista