15. lokakuuta 2019

Lomamoikat Espanjasta

Vietämme koko perheen syyslomaa Marbellassa. Ihan täydellisesti ei ole loma mennyt, esikoisemme on sairaana ja keskimmäisemme sai ilmeisesti Helsinki-Vantaan kentältä ruuasta jotain ja oksensi parin tunnin ajan lennolla. Huh, mikä lento.

Sää on toistaiseksi ollut hyvä. Aikaisempi +24 putosi tänään hieman viileältä tuntuvaan +21, mutta auringossa on toki tosi lämmintä. Uima-altaan vesi tuntuu vähän viileältä sinne mennessä, mutta se on täysin uimakelpoista. Ensimmäiset päivät saimme pitää altaan lähes kokonaan itsellämme, ennenkuin pari muuta lapsiperhettä saapui hotelliin.Olemme ottaneet lomailun rennosti. Päivät koostuvat uimisesta, palloilusta ja pienistä kävelyretkistä lähiympäristössä. Kukkien ja palmujen ihailu käy loma viihteestä. Droneakin olemme ehtineet lennättämään ja katselemaan lomakohdettamme lintuperspektiivistä.


Kivaa viikkoa!

16 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa teille! Nauttikaahan täysin siemauksin! <3

  VastaaPoista
 2. Nauttikaa lomasta. Toiv poika paranee. Kääk sille koneoksentelulle. Tuliko siitä videoo?

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniin näköistä siellä on! Tuo lämpötila on ihan minusta riittävä joten nyt nauttikaa. Mukavaa lomaa ja toivotaan, että kaikki tervehtyisivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin sää on mukava. Ei ole liian kuuma ja kiva sää kävellä. Jos haluaa lämpöä, niin aurinkoon makaamaan vaan ja sillä se hoituu :)

   Poista
 4. Upeita kuvia ja ihanan lämmintä siellä. Toivottavasti lapset toipuivat nopeaan ja ehditte nauttimaan lomailusta koko perheen voimin ♥

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihania lomakuvia täällä! Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti lapset ei pitkään sairastaneet.
  Voi miten kauniita kukka kuvia ja mitkä värit.
  Oikein mukavaa tiistai päivää sulle.

  VastaaPoista
 7. Voi, miten kaunista luontoa, kasveja ja sävyjä. Erityisen kaunis tuo viimeinen kukka.

  VastaaPoista