6. syyskuuta 2016

Sunnuntai

Lauantain sää oli kohtuuttoman huono ja päivä ihan kuin lipui käsistä. Sunnuntainen auringonpaiste houkutteli aktiivisuutta esiin. Ehdotin Hra Kepposelle jotain rästikotityötä, mutta hän teki vastaehdotuksen kävelyretkestä, jossa voisi pokemon huntata samalla. Olin heti valmis skippaamaan rästityöt ja ulkoilemaan ihanassa auringonpaisteessa :D

Päädyimme koko perhe kävelylenkille Töölönlahdelle. Aurinko paistoi lämpimästi, joutsenet vahtivat silmä tarkkana isoja poikasiaan ja pokemonejakin löytyi kivasti :) Saimme kaikki Pikachut. Ihan Hetkessä-reissu!




Aurinkoenergian aktivoimana päätin vihdoin kokeilla mielessäni pitkään pyörineen kesäkurpitsa-vuohenjuustopastan. Se oli herkullista. Reseptin olen kirjoittanut tänne: Satoherkkuja mummolatyyliin.

Voi kuinka toivonkaan lisää tällaisia päiviä syksyyn!


16 kommenttia:

  1. Aivan huippu veto Hra Kepposelta. Kyllä retket aina voittaa rästihommat 😄 Meillä tosin satoi niin lauantain kuin sunnuntainkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän olen aina valmis retkeilemään ja lykkäämään rästitöitä :D :D Syksyn säät ovat sen verran sateisia, että kannattaa ulkoilla kun sää suosii. Harmillista, että teilläpäin satoi koko viikonlopun.

      Poista
  2. Töölönlahti on just passelipaikka Pokemonretkelle! Been there done that.

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harvoin tulee käytyä Töölönlahdella, mutta joka kerta kun käyn olen hämmästynyt, että se näyttää niin kauniilta. Tuntuu kaunistuvan kerta kerralta.

      Kiitos samoin - kivaa viikkoa!

      Poista
  3. Ihan huippu päivä :) Lauantaina minä raahauduin flunssafiiliksestä huolimatta esikoisen kanssa Treen keskustaan Pokemoneja jahtaamaan. Oli mukavaa viettää aikaa kaksin hänen kanssaan. Ja sitten kotona herkkuja ja lepoa, aah. Kiva viikonloppu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoilu, hyvä ruoka ja lepo on ihan parasta viikonloppuohjelmaa :)

      Poista
  4. Onko noi ekoissaa kuvissa näkyvät olennot niitä Pikachuja? ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ensimmäisen kuvan pokemonit on varmaan joku järjestelmävirhe ;) ;) Niitä ei voinut näytöllä vangita lainkaan pokepallojen sisään... Eivät siis ole Pikachuja, koska eivät ole keltaisia ja niiltä puuttuu häntä.

      Poista
  5. Rakas Töölönlahti <3 Juu nyt on kyllä säät hellineet, mutta täällä on maattu romuna jo viikon pätkät sängyssä, huomenna varaan lääkärin, ihan pepusta elo. Mutta hei tää on sitä elämää ja hyvä idea tuo kävelylenkki rästitöiden sijaan. Mies kyllä sauhusi viikonloppuna vaikka mitä ja kaatikselle lähti kaikki autotallissa oleva ja kun en jaksanut käydä vahtimassa, niin voi pojat sieltä lähti vaikka mitä. Pehmotkin saivat Toy Story kohtalon, iiks.

    Kivaa loppuviikkoa, kaunista sellaista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista! Nyt on kyllä ollut flunssaa paljon kierrossa, meillä sairastettiin viime viikolla, 3/5 oli poissa koulusta/töistä mutta meille sattui onneksi sellainen nopeammin ohimenevä virus.

      Kiitos samoin - kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  6. Nyt on saanut nauttia ihanista ja aurinkoisista syyspäivistä. Töölönlahdella tuli itsekin heitettyä pieni kävelylenkki eilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime päivien säät ovat olleet aivan ihania. Todellista luksusta, että melkein kesäsäät jatkuvat vielä syyskuussakin :) Töölönlahti on kyllä kiva lenkkipaikka.

      Poista
  7. Näistä upeista ilmoista pitää nauttia niin kauankin niitä riittää. Peukut hra Kepposelle! Ja Töölönlahti ja pokemon- hunting - kuulostaa houkuttavalta ja koukuttavalta!
    Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, näistä upeista ilmoista pitää nauttia! Minulla hermo venyy hyvin rästikotityölistan kasvatuksessa :D :D Töölönlahden kierros oli kiva.
      Toivon sinulle sama eli aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  8. Palasin reissusta kotiin ja yllätyin kuinka lämpöiseksi oli täällä ilma muuttunut. Tuli vähän hiki keskiviikkona, kun puin liikaa vaatetta päälle :D
    Pasta näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti reissusi meni hyvin! Täällä on nautittu parin päivän ajan ihanan kesäisestä säästä. Ihanaa!
      Kesäkurpitsapasta oli tosi maukasta :) Laiskalla vaan ylittyy kyllä arkikokkauskynnys, kun pitää erikseen käyttää pannulla kesäkurpitsat, pinjansiemenet ja valkosipuli :(

      Poista