24. syyskuuta 2016

Mihin nämä päivät oikein katoavat?

Arki on imaissut minut sisäänsä ja kelluttanut tavanomaisessa tapahtumavirrassaan sellaista kyytiä, että blogille ei meinaa riittää kuin pienen pieniä ajan murusia. Arjen pyörityksen keskellä päässä ei liiku mitään ajatuksia ja tapahtumatkin ovat aika tavanomaisia. Sää sen sijaan on ollut poikkeuksellisen ihana ja aurinkoinen, joten pienet breikit arjen puurtamiseen ovat tulleet ulkoilun muodossa.

Viime sunnuntaina oli todella lämmin ja aurinkoinen päivä. Sain houkuteltua koko perheen Pokemon-jahtiin Seurasaareen. Minulla ei ollut Seurasaaressa edes kenttää puhelimessani, joten pokesaalis jäi hyvin kehnoksi. Elisan liittymillä muu perhe sai sentään nettiyhteyden, mutta eivät hekään saaneet saalista. Poikien paha mieli unohtui, kun istuimme pullakahveilla ulkopöydissä auringon paistaessa.


Viikon toinen ulkoiluretki suuntautui Herttoniemenrantaan pokehunttaamaan ja pizzeriaan. Herttoniemenranta hyvä paikka nauttia auringonlaskusta. Tälläkin kertaa bongasimme komean taivaan sekä myös erittäin harvinaisen pokemonin.

Meno sen kuin kiihtyy vaan. Töissä suurin sesonki on vuoden viimeinen neljännes ihan jouluun saakka. Seuraava vapaa viikonloppukin on vasta marraskuussa. Marraskuu on meillä hulinakuu, koska silloin on sekä kuopuksen että esikoisen syntymäpäivät. Mutta kaikenlaista kivaa on edessä, kuten häät tänään, pikku reissu viikon päästä ja kohtahan pitää alkaa miettimään, että miten jaksamme/haluamme tänä vuonna viettää vuoden toiseksi parasta juhlaa eli Halloweeniä.

Sushia tuli syötyä viikon sisään kahdesti samassa buffetissa, mutta toisen kerran take awayna. Näköjään tuo take away olisi minun juttu, pysyin take away lounaan jälkeen pilkkimättä hereillä ;)


Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Pitäisiköhän ottaa tästä lähtien take awaynä, ettei jo nuo isommatkin farkut kiristäisi niin mahottomasti. ;) Aurinkoa viikonloppuun. <3 Arvaa mitä kävi muuten samat. Näin Porvoon sushityypin Aleksilla keskustassa ja ihan ilahduin näkemisestä, kuin vanhan tutun olisin tavannut konsanaan. Kyseiseen sushityyppiin olen nyt törmännyt kaikkialla. Jopa miltei omalla kotikadulla ja aina olen yhtä paljon ilahtunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Takeaway on kyllä hyvä idea, jos pitää olla iltapäivällä tuottoisa :D mutta viehän se vähän kirkkaimman kärjen buffetilta.

   Olen vähän suunnittelut sellaista, että haastan sinut sushibuffettiin. Kumpi syö enemmän? Uskon voittavani :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Arki on täälläkin kaappaissut mukaansa oikein urakalla ja tuntuu, että kaikki liikenevä aika on vielä oltava pihalla kun on niin kaunista. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt kyllä kannattaa tosiaan ulkoilla, kun vielä on säätä. Sitä ei tiedä, että mikä päivä on se viimeinen, kun tänä vuonna vielä näkee auringon. Aika ahdistava ajatus, mutta kohta se kaamos meidät tavoittaa :(

   Poista
 3. Jopa oli taas kauniita kuvia. Kiva kun pokemon-reissut tuottavat myös maisemakuvia. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä pokereissut ovat ihan voittajan hommaa: Lapset ulkoilevat mielellään, koko perhe tekee jotain yhdessä ja saa kuvata kivoja paikkoja :D

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Jos ei pokesaalista löytynyt. Niin kuvasaalis on kyllä hieno. Ja Sushit maistuvat aina, myös minulle :)
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Rantojen ja ulkoilualueiden pokemonreissut ovat aivan loistavia. Jos ei tule pokeja, niin voi ihailla maisemia :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Arki on kyllä sellaista hullunmyllyä, että oksat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä tämä arki tuntuu välillä sellaiselta tapahtumavyöryltä. Kauheasti kaikkea ja aika kuluu ihan hetkessä.

   Poista