27. tammikuuta 2015

Hetkessä: Ehkä kauneinta kuulemaani

Miten pystyikin olemaan niin kiva viikonloppu kuin viime viiikonloppu oli. Ensin oli raakasuklaa workshop ja sitten upea Andrea Bocellin konsertti.

Kun Bocellin konserttiliput tulivat myyntiin, päätin heti ostaa lipun. Niistä sai silloin vielä kivan alennuksenkin. Kun en hoitanut asiaa heti, se lipsahti mielestäni. Siinä vaiheessa, kun jälleen muistin asian, permanto oli myyty, alakatsomokin oli aika täynnä ja tarjouskin loppunut :( Robbie Williamsin keikalla kärsin aluksi suuresti yläkatsomossa korkean paikan kammosta :D Niinpä sitten ajattelin, että jätän koko Bocellin väliin.

Bocellin Passione-kiertuemainos

Perjantaina kilahti postilaatikkoon tarjous, että kaikki loput Bocellin liput -50%. Näköjään siihen piippuhyllyllä istumiseen voi motivoida itseään tarjouslipulla :) Heti nappasin lipun itselleni ja onnistuin saamaan ihan kohtuullisen paikan.

Konsertti oli kertakaikkiaan upea! Bocelli on edelleen hyvässä vedossa ja hänen äänensä on uskomattoman kaunis. Mukana oli 64-henkinen kuoro ja sinfoniaorkesteri.

Kuoro ja orkesteri

Andrea Bocelli

Ohjelmisto koostui puoliksi oopperaklassikoista ja puoliksi ikivihreistä. Bocellin ääni sopii erinomaisesti myös kevyempään musiikkiin. Ehkä kauneinta, mitä olen ikinä kuullut ja kauneinta mitä tulen kuulemaan!

Bocelli yleensä laulaa kiertuellaan pari duettoa paikallisen poplaulajan kanssa. Suomessa duettopartneriksi oli valittu minulle tuntematon Saara Aalto. Saara selvisi Bocellin duettopartnerina hyvin. Aivan huikea oli myös kitaraduo Carisma, joka esiintyi konsertissa ja toimi myös lämppärinä. 

Carisma

10 kommenttia:

 1. Tähän voisi kommentoida, että "voi kunpa oisin saanut olla mukana". Minulta on mennyt ihan ohi Bocellin konsertin liput, toivottavasti tulee vielä uudelleen suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että sinulta meni tuo ohitse. Perjantaina olisi vielä tosiaan saanut puoleen hintaan niin kehnompia paikkoja. Bocellin on vieraillut Suomessa harvakseltaan, edellinen keikka oli 10 vuotta sitten, mutta toivotaan, että niin pitkään ei tarvitse odottaa seuraavaa kertaa.

   Poista
 2. Varmasti huikea kokemus, mäkin tykkään ko.hepusta!! Iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hieno ilta!
   Lähettelen takaisin päin iloisen viikon toivotukset! Kunpa tulisi välillä myös vähän valoakin :)

   Poista
 3. Sinulla on ollut huikea ilta. Andrea Bocelli koskettaa, loistava laulaja.
  Tiesin, että Saara Aalto oli kutsuttu laulamaan duettoparina hänen kanssaan. Saara Aaltohan oli laulamassa myös Jose Carreraksen kanssa Sanghaissa. Olisipa ollut kiva olla kuulemassa! Ja minua kiinnostaa, mihin tuo Saara vielä pääseekään? Kiva postaus, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hieno konsertti. Minulle Saara Aalto oli ihan uusi tuttavuus, mutta lahjakas nuori nainen selvästikin.

   Poista
 4. Oli varmasti hieno kokemus. En ole itse mikään Bocelli-fani, mutta on varmasti upeaa kuultavaa livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hieno ilta - etenkin Bocelli-fanille :D

   Poista
 5. Jos minulla on joskus huono paiva, laitan Bocellia soimaan autossa ja soitan niin lujaa, etta kyyneleet tulee silmista. Auttaa joka kerta. Hieno aani - olen kerran ollut mukana konsertissa, harmitti kun paikat olivat pylvaan takana, mutta aani kuului hienosti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä strategia päivän parannukseen, minun pitää ehdottomasti hankkia autoon Bocellin CD! Meidän CD-valikoima autossa on lähinnä satuja ja Robinia :) Bocellin ääni on kyllä niin kaunis. Olen alkanut vähän haaveilemaan Veronan oopperajuhlista tai Bocellin konsertista.

   Poista