2. tammikuuta 2015

Antakaa minulle talvisäätä!

Se on taas se hullu tiedemies sotkenut säät aivan täysin. Taas on nähty niitä pikaisia 20 asteen muutoksia säässä. Pojat muistavat kesästä, että hullulla tiedemiehellä on se sääkone. Täytyy myöntää, että sää ottaa päähän! Uudenvuodenaattona minulla alkoi loma ja olin toiveikkaana ajatellut suunnata poikien kanssa paikalliseen laskettelurinteeseen. Sääennuste näytti, että sinne voisi ehtiä ennen vesisateiden saapumista. Sateet saapuivat ennustettua nopeammin :( En sitten viitsinyt lähteä rinteeseen tihkusateeseen.

Kaikki uudet talviurheiluvälineet odottavat ensimmäistä käyttökertaansa. Vaadimme saada talviurheilusäätä!!! 20cm lunta ja pikkupakkanen.

Loma on siis käynnistynyt sisäpuuhilla. Aloitimme Uudenvuodenaaton juhlinnan karaokella. Olen pyhästi luvannut itselleni, että pysyn kaukana karaokehommista. Esikoinen toivoi Pleikalle joululahjaksi SingStar-peliä ja sellainen tuli. Mitä sitä ei äiti tekisi lastensa eteen? Olen siis pyörtänyt karaokepäätökseni ja koko perhe on hoilannut karaokea. Meillä on erinomainen äänieritys, mutta siitä huolimatta naapurit muuttivat :D

Sen verran pidän periaatteestani vielä kiinni, että laulan vain oman perheeni parissa. En lähde ketään kiduttamaan karaokebaariin. Esikoisen laulutaito on yllättänyt meidät kaikki. Olen suorastaan kateellinen siitä, kuinka hyvin hän vetää Haloo Helsingin Vapaus käteen jää.

Perheen karaokemestari

Uudenvuodenaattona kävimme ampumassa naapureiden kanssa raketteja ja päädyimmekin koko jengi naapureille iltaa istumaan. Pojat jaksoivat valvoa kahteen.

 


Minä olen lueskellut ja kokeillut joululahjatussejani. Olen pitänyt kovasti ProMarkereista ja päädyin hankkimaan AquaMarkerit, joiden jälkeä voi levittää märällä penssillä. Toimivat kuten vesivärit. Kyllä on taas värittäminen mukavaa!

Tusseissa on kaksi päätä kuten ProMarkereissakin. 
Värisävy tuntuu paljon hailakammalta ohuessa päässä


Tuosta ruskeasta huomaa parhaiten, miten mukavasti AquaMarkerit levittyvät.
Alemmassa kukassa on ruskea levittämättä ja ylempi on valmis.

Me lähdemme poikien toiveesta katsomaan nyt Madagaskar 3. Mukavaa perjantai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. Meidän perhe sai yhteisenä joululahjana (taas) singstar-levyn...oli vaan siinä uusimmalla ihan outoja biisejä mulle...kuitenkin hoilasin niitä kurkku suorana uudenvuoden aattoillan :D No, joo ja vähän vanhemmiltakin. Mukavaa puuhaa! Enkä kyllä määkään menis mihkään julkisesti hoilottaan :D
  Meillä on kohta äänestys, mitä mennään leffaan viikonloppuna kattoon..itte haluaisin mennä kattoon Paddingtonia mutta luulen, että jään vähemmistöön...
  Keli on kyllä kaikkee muuta kun talvinen...Tipu kerkes joulunpyhinä pihassa hiihtään (ja samalla testattiin että monot mahtuu). Jos ulkojäälle pääsis tänä talvena luisteleleen ois kiva, hiihdosta ei niin välilä ;)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SingStar on ihan mukavaa perhepuuhaa :) vaikka epäilen, että ulkopuolisesta se ei ole aina kovin mukavan kuuloista :D
   Meillä poikien ykköstoive olisi tietenkin Hobitti, mutta kahdella ei riitä ikä lähimainkaan - ja epäilen, että ei riittäisi rohkeuskaan. Paddington olisi voinut kanssa olla kiva, mutta pojat valitsivat noi Pinkkarit.

   Poista
 2. Kivaa leffailtaa ihanien poikien kanssa. Ja upea auringonkukkataulu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt on Madagaskarin pingviinit nähty ja pojat kävivät ensimmäistä kertaa 3D-leffassa.

   Poista
 3. En ole aikaisemmin kuullut AquaMarkereista, onko joku uutuus? Ovatko saman hintaisia kuin ProMarkerit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AquaMarkerit ovat olleet ainakin muutaman vuoden myynnissä, sen perusteella kuinka vanhoja tutorialeja niihin löytyy. Omani olivat Suomalaisessa Kirjakaupassa jo tarjouksessa. AquaMarkerit olivat hieman ProMarkereita halvempia (halvimmat ProMarkerit on Clas Ohlssonilla jos ostaa kokonaisen setin).

   Poista
 4. Vai muuttivat naapurit :-D Aikas nopeeta toimintaa ;)
  Hyvää uuttavuotta ja lumiloitsuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niillä naapureissa tavarat kasassa jo ennenkuin aloitimme kotikaraoken :)
   Voi kun lumiloitsut tepsisivät. Hyvää alkanutta vuotta sinulle, lapsille ja kissoille!

   Poista
 5. Mä sain kans joululahjaksi uuden singstarin. Naapurin kämppä oli tosin myynnissä jo ennen sitä :D

  Voi, että sä olet taitava! Vau!

  VastaaPoista
 6. Hieno taulu... sinähän olet taitava! Aquamarkerit ovatkin ihan vieraita, tosin en niin paljon näistä markereista muutenkaan tiedä. Ja karaokea... ja naapurit muuttivat :D Mainiota!
  Loistavaa uutta vuotta. Toivottavasti sitä lunta saadaan, että pääsette talviurheiluvälineitä kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia. Kuvasta on tulossa jossain vaiheessa onnittelukortti. Se näyttää suuremmalta kuin on :) Minulle noita askarteluvälineitä kertyy jatkuvasti lisää, vaikka aika tiukan seulan mukaan nykyisin valitsen, että mitä ostan. Toivottavasti uudet naapurit kestävät sitä, että kaikki meidän perheessä eivät laula hyvin ... tai edes siedettävästi :D

   Nyt näyttää onneksi lumen suhteen hiukan paremmalta. Toivottavasti sää pysyy pakkasella!

   Hyvää alkanutta vuotta!

   Poista