12. tammikuuta 2014

Uudet yliolanlaukut


Minulla on usein reissussa pieni yliolanlaukku. Työmatkoilla se voi olla ison käsilaukun sisällä, josta se on helppo napata tarvittaessa. Jos liikun paljon metrolla tai kuljen ihmistungoksessa, käytän usein yliolanlaukkua pienentääkseni mahdollisuutta joutua varkauden kohteeksi. Eihän se varkautta estä, mutta ainakaan pitkäkyntisen käsi ei sujahda yliolanlaukkuun yhtä helposti kuin vaikka isoon olalla keikkuvaan laukkuun.

Vanha Longchampin laukkuni oli aivan loistavan mallinen. Harmi, etten löytänyt samanmallista tilalle. Mennessäni Marokkoon Rabattiin ostin uuden laukun Pariisin kentältä. Nyt kun minulla on uusi laukku, voin kokeilla ne hulluimmatkin ideat vanhan laukun puhdistukseen.


Heti koekäytössä selvisi, että uusi laukku ei ole entisen veroinen eikä tunnu yhtä turvalliselta. Entisessä minulla oli aina luottokortti taskussa, joka on vartaloani vasten laukun ulkopuolella ja entisessä laukussa oli myös vetoketju läpän alla. Uuden laukun siisti ulkonäkö kyllä miellyttää ja on siinäkin hyvät vetoketjulliset sisätaskut.

Ystäväni oli ostanut Pariisin reissuamme varten turistin unelmayliolanlaukun. Ostin sitten samanlaisen perässä.


Marimekon laukku on turistin unelma, koska siinä on paljon vetoketjullisia taskuja, hyvä hihna, se ei paina mitään ja litteänä se menee vaikka takin alle. Siihen mahtuu tarvittaessa reilusti tavaraa. Käytin sitä joka päivä Pariisissa. Toimii erinomaisesti!


Tyylikkäämmästä Longchampista ei ole vielä käyttökuvia. Marimekko sen sijaan vilahtee monissa Pariisin kuvissa.

Mallina ystäväni. Marimekon laukku pilkottaa takin alta 

Minulla laukku takin päällä

4 kommenttia:

 1. Heippa!
  Minun on pitänyt jättää viestiä Änkkäripuistopostauksesta lähtien, mutta luulen, etten koskaan päässyt siihen asti? Tuntuu etten ole saanut paljoakaan aikaiseksi tuon pennun tulon jälkeen :)

  Säännöllisesti käyn tällä kurkkimassa, paljon olette ehtineetkin puuhailla.

  Mukavia, lumisia (vihdoinkin!!) päiviä teille!

  VastaaPoista
 2. -Jassu-
  Kiitos :)
  Me emme ole vielä lunta nähneet. Ekan kerran sitten kun yöllä putsaamme autoa lentoparkissa - ois voinut olla parempikin ajoitus ;)
  Pennun kanssa on varmaan täysi työ. Toivottavasti hän oppii pian sisäsiistiksi. Meidän lemmikkimme on hoidossa ja mököttää vaan.

  VastaaPoista
 3. Minulla on tuo Marimekon yliolan laukku. Se on mainio matkaseuralainen. Siihen mahtuu pieni kamerakin.

  VastaaPoista
 4. Tuulia:
  Minusta Marimekon laukku oli erinomainen ostos :) Minulla oli se Arabiemiraateissakin, koska se on niin kevyt. Laukkuun mahtui aivan liian paksuksi pullistunut lompakko, 5 passia, matkaliput ja kännykkä.

  VastaaPoista