5. tammikuuta 2014

Aleostokset tulee nykyisin halvaksi


Muutamia vuosia sitten piti oikein hillitä itseäni etenkin lastenvaatteiden aleostoksilla. Nykyisin ei ole enää ongelmaa. Annoin itselleni aivan vapaat kädet sekä naisten- että lastenvaatteiden suhteen.

Ahkeran webbikauppaselailun ja live piipahduksen jälkeen saldo on:
Esikoinen: 3 paitaa
Keskimmäinen: 1 paita (vähän säälistä koska hän halusi samanlaisen kuin esikoisella)

Molo Kidsin pöllökuosinen paita oli ainoa "suuria tunteita" herättävä alelöytö :) Pöllö on yksi esikoisen suosikkieläimistä. Paitaa löytyy tarjouksessa monesta webbikaupasta ainakin Riemulista, Ballotista ja Kuopukselta.


Itselläni on edelleen risa toppatakki ja reikäiset farkut :( Farkkuasia on pakko ratkaista, toppatakin uusimisen taidan jättää suosiolla ensi vuodelle.

Keskimmäinen tarvitsisi toppatakin ensi kaudelle. Alevalikoima tuntuu minusta suppeammalta kuin aikaisempina vuosina ja prosentit vaatimattomilta. Onko muilla samaa fiilistä?

17 kommenttia:

 1. Pöllöpaita on nami! Meillähän kovasti fanitetaan kans näitä Molo kidsin printtejä ja kyttäillään kovasti jo kauppoja, että koska sinne tulee se meidän tämän kevään suosikki. Ei ole joutsenia vielä näkynyt, mutta eipä se mitään. Tammikuun kestävä ostolakko on hyvässä vauhdissa :) Ei ole muuten alet olleet mitkään ihan kummalliset. Jotain ostoksia tein ennakkoaleista ja välipäivinä, mutta aleprosenteissa olisi ollut lievästi sanottuna toivomisen varaa.

  VastaaPoista
 2. Kati:
  Meillä esikoinen ja keskimmäinen rakastava Molon printtejä, lisäksi Se on yksi harvoja merkkejä, joissa on isoja kokoja. Kuopus on enemmän Legopaitojen fani. Joka alesta on yleensä joku tullut hankittua.

  Toppatakki valikoima ja alet ovat minusta erityisen heikot. Keskimmäiselle olisin ottanut jonkun jemmaan, mutta kuosin perusteella löytyi 3 kpl, yhdestä koko loppu ja toinen ei ole edes alessa. Pöh.

  Mulla on harvoin ostolakkokuukausi. Välillä ostopakkokuukausi. Esikoinen on vaikea vaatettaa ja kulutus on kova ja kaikki pitää sovittaa kaupassa - kumpaakaan meistä ei huvittaisi se.

  VastaaPoista
 3. Ticketillä on tämän talven mallisto -40% ja viime talven tuotteet -50%. Tilasin eilen kaksi takkia ja säästin noin 115 euroa alkuperäisiin hintoihin nähden.

  Stockalla oli ehkä jotain Reiman takkeja -40%, mutta ne ei oikein sovi mallina meidän lapsille. Toiselle liian lyhyt ja toiselle liian leveä.

  Teija

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, tuli tilattua Molo kidsin paita meidän kuusveelle, kun kohtalaisella aleprosentilla kuitenkin löytyi. Ennen joulua olleita ennakkoaleja tuli jonkin verran hyödynnettyä ja Pikku Minean lisäalekoodilla (joka ei enää ole voimassa) tuli tällä viikolla tilattua Ticketin toppahousut, kun ei tahdo näillä keleillä housujen polvet pysyä ehjinä. Campadresta sain ennen joulua Mini A Turen toppatakin meidän kuusveelle ensi talveksi tosi edulliseen hintaan ja kun sen lisäksi löytyy kahden tämäntalvisen takin (joista toinen ehkä menee ensi talvenakin) lisäksi viime talven aleista ostettu talvitakki, joka on sopivimmilaan vasta ensi talvena (toivottavasti, eikä ensi kesänä), niin meillä ainakin takkiasiat ovat hyvällä mallilla.

  VastaaPoista
 5. Teija:
  Katselin Ticketin takkeja, mutta jäin haaveilemaan ohuemmasta. Jos sattuu leuto talvi, niin Ticketti on pojalle liian lämmin :( Toisaalta jos ensi vuonna tulisikin kunnon talvi, niin Ticket olisi juuri sopiva.


  Aake07n äiti:
  Meillä on menty vielä yhdistelmällä toppatakki+ välikausihousut. Se tarkoittaa sitä, että kevääksi ei ole housuja :( Minullekin tulee ne Campadren mainokset, mutta en ole ikinä tilannut sieltä mitään enkä Mini a Turea tainnut edes huomata :( Meillä on hyvä kertymä takkeja, mutta kuinkahan on mahdollista, että juuri tuossa koossa ei ole takin takkia...

  VastaaPoista
 6. Meille on alesta hankittu nyt sellaisia extroja, kuten Legon huppareita ja muutamia muita hahmovaatteita muualta ja Esikoiselle urheiluvaatetta tarpeeseen. Ei tosiaan ole enää sellaista tuo aleryntäys kuin poikien ollessa pienempiä. Paitapulaa meille ei ole, on tullut hamstrattua niitä jossain vaiheessa...tosiaan myös noita Molon printtipaitoja, mutta meillä Esikoinen ei halua pitää niitä koulussa, ei myöskään enää muitakaan kuviollisia, mutta kotona ne onneksi menee. Ulkovaatetta en nyt ole edes alesta katsonut, tai no taannoisella Stadium ostosreissulla sattui -60% softshell vastaan, niin sen pelastin. Kuopuksen kaappi tursuaa Esikoiselta säästettyjä ja Esikoisellakin taitaa parit settiä tältä talvelta jäädä käyttämättä, kun kelit on mitä on. Katsellaan ensi talven kynnyksellä, mitä tarvitaan. Meillä on nyt ollut käytössä kaksi Ticketin ohuempaa settiä ja välikausisetit. Housujen kuluminen on kyllä melkoista nyt.

  VastaaPoista
 7. Kati:
  Meillä esikoinen pitää Molon paitoja koulussa tyytyväisenä :) Muiden printtien kanssa on paljon nirsompaa. Meillä esikoinen käyttää paljon stadiumin ulkovaatteita, kun niissä riittää kokoja. Pienemmille olen ostanut jemmaan toppaa, kun heillä on hyvä olla ainakin kaksi settiä ja toppavaatteiden hinnat tuntuvat nousevan joka vuosi :(

  VastaaPoista
 8. Mä oon päässyt myöskin yli "ylivarustelusta". Aapo on ainoa joka tarvi edes noita välikausi juttuja pikku pojista, Ännät menee viimekautisilla, joita on useampi...teinit tarviikin sitten lähes kaiken! Eemeli kasvanut vuodessa 15cm ja Milla 12cm! Aleissa pariin otteeseen pyörähtänyt ja tosi laiha on ostoskassi ollut:)

  VastaaPoista
 9. Mustakin alet on aika köppäiset. Antaapa olla! Tuo paita herättää minussakin suuria ihastuksen tunteita, mutta jääköön nyt tällä kertaa hankkimatta. Panostan itseeni.

  VastaaPoista
 10. Ä.Hupulainen:
  En siis ole ainoa, jonka mielestä alet ovat tuotteiden määrässä ja prosenteissa vaatimattomat.

  Itseensä panostaminen kannattaa aina :)

  Olisin itse tehnyt samoin, mutta en löytänyt mitään. Toivottavasti kohta tulee jotain kevätuutuuksia, kauhukseni nimittäin huomasin yhdessä eniten käytetyistä tunikoista reiän.

  VastaaPoista
 11. Annu:
  Hurja kasvuvauhti teidän teineillä. Vaikka kyllä meilläkin esikoinen on kasvanut sen 8-10cm joka vuosi, useinmiten lähemmäksi 10cm. Mikään edellisen vuoden vaate ei mene enää seuraavana. Välikausitakki on sentään mahtunut aina kevään sekä syksyn. Nyt kävi niin, että viime kesäiset shortsit eivät mahdu enää tammikuussa ja olinkin shortsiostoksilla. Oli muuten hyvät valikoimat Stadiumilla ja hinta kohdallaan.

  VastaaPoista
 12. Pöllöpaita on tosi kiva, meillä on pojilla sellaiset! Pojat tykkää Molon kuoseista, ja äiti ulkonäön lisäksi laadusta :)

  VastaaPoista
 13. Vauhtivekaroiden äiti:
  Olen laadusta kanssasi aivan samaa mieltä. Meillä Molon paidat on kierrätetty perheen sisällä, osa jopa kolmella lapsella ja ovat säilyneet hyvinä :)

  VastaaPoista
 14. Kävin eilen livekaupoilla ja ihan surkeat alet oli :/ Toppaa etsin tyttärelle ja monessa paikassa eivät olleet edes alessa... Noh, ensi talveksi siis hakusessa, joten ei ole niin akuuttia, pitäköön tunkkinsa ;)

  VastaaPoista
 15. Miima:
  Samat kokemukset livekaupoilta. Meilläkin keskimmäinen varmaan pärjäilee nykyisillä vaatteilla tämän talven, joten taitaa jäädä ensi syksyyn se hankinta.

  VastaaPoista
 16. Onpa kiva pöllöpaita! Aleostokset jäivät aika vähäisiksi meilläkin.

  VastaaPoista
 17. Nonna:
  Kiitos, minustakin pöllöpaita on hieno. Laiha alesaalis tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus.

  VastaaPoista