11. marraskuuta 2013

Pink my working week


Syysvihaajan pitää yrittää keksiä kaikenlaista piristystä syksyyn. Palkinto-ohjelma yskiskelee, koska olen käyttänyt siihen tarkoitetun budjetin tuleviin pikkujouluihini.

Keksin aivan ilmaisen aamunpiristyksen: pink my working week!

Innostuin tästä niin, että vetäisin suurin piirtein samalla setillä heti kaksi viikkoa. Pink my working weekissä jokaisena toimistopäivänä asussani on jotain pinkkiä. Enemmän tai vähemmän, mutta mieluummin enemmän :) Minä yleensä käyn toimistolla neljänä päivänä, siksi viikossani on vain neljä asua.

Kaksi ensimmäistä ovat tämän hetken lempparini, molemmat olen kaivanut vaatehuoneestani. Vanhin osa on tuo ensimmäinen pinkki pellavapaita vuodelta 2004. Uusin on tuo toisen kuvan huivi, joka on keväältä. Kaikki korut itsetehtyjä.Maanantain etäpäivänä voin miettiä, että lähteekö käyntiin kolmas pinkkiviikko vai olisiko vuorossa Turkoosi Työviikko. Senkin voisin juuri ja juuri saada kasattua, vaikka turkoosi onkin toistaiseksi kesäväri.

Mukavaa työviikkoa - pinkillä tai ilman!

17 kommenttia:

 1. Ihan mahtava idea ja kivalta näyttää! Kannatan turkoosia -why not!
  Mulla on ehkä sitten do I survive -työKUUKAUSI, että katsotaan saanko haasteen tehtyä ja saatan kadota hetkeksi. No mutta, hyviä tilaisuuksia, kivoja juttuja. Ainoastaan tosi paljon kerralla.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea, tuota vois itsekkin testata.

  VastaaPoista
 3. Ä.Hupulainen:
  Kiitos :)
  Tsemppiä sinne kovaa työkuukauteen. Kuulostaa tutulta, että hyviä tilaisuuksia on paljon, mutta niitä ei meinaa saada mahdutettua kalenteriin ja levolle ja perheellekin pitäisi jäädä aikaa. Itselläni ainakin näin syksyisin levon tarve on suurempi. Elimistöni ei meinaa tällä valomäärällä uskoa, että on aamu/päivä.

  Itse joudun juuri nyt nostamaan kädet pystyyn töiden kanssa ja toteamaan, että mun ei ole mahdollista käydä kolmelle mantereella viikossa ilman, että koko siviilielämä ei olisi pelkkää kitumista ja sovittujen juttujen peruuttamista.


  alma/anette:
  Pinkki tuo piristystä päivää :) Suosittelen kokeilemaan. Samaan fiilikseen voisi varmaan päästä keltaisella, mutta mulla kun on vain yksi keltainen paita eikä mitään muuta, niin sillä ei viitsi koko työviikkoa kulkea.

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä asenne kohilllaan, ihana mahtava idea! Ehkäpä otan pinkistä vaarin....Pinkkiä viikkoa!!

  VastaaPoista
 5. Loistoidea tuo! Tuliko tästä viikosta nyt sitten pinkki vai turkoosi? Kumpikin mahtavia värejä!

  VastaaPoista
 6. Elisa:
  Kiitos :)
  Pinkki piristää viikkoa. Olikos sun juttu keltainen? Kyllä keltainen viikko olisi kanssa pop!


  Leonida:
  Kiitos :)
  En vielä tiedä, että kumman vetäisin. Tänään on etäpäivä verkkareissa, vielä on aikaa miettiä. Toistaiseksi olen keksinyt vasta 3 turkoosia asua. Tässähän on selvästi turkoosi menevä aukko sekä huiveissa että koruissa...

  VastaaPoista
 7. Oii!! Kakkonen on mun suosikki!! Ihan samaa väriä mulla on ulkona käytettävä huivi ja käsilaukku, tykkään hirmusti!

  VastaaPoista
 8. Kyllä pinkki piristää kivasti!

  VastaaPoista
 9. Pohdiskelija:
  Kakkonen on kanssa mun suosikkeja, huivi on sellainen oikein shokkipinkki ja vielä pääkallokuvioitu. Se on se mun vastalause ajottaiselle "jakkupukupakolle" :)


  Nonna:
  Juuri niin :)

  VastaaPoista
 10. sulle sopis pinkit paksusankaiset silmälasit myös! :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi:
  Pitäisi varmaan joku kerta edes kokeilla pinkkejä rillejä :) Luulen, että uskallus ei välttämättä riitä ostopäätökseen saakka, mutta aina voisi testata :)

  VastaaPoista
 12. Pinkki on niin jees :) mutta miten on kepposkan joulukalenteriaikaan siirtyminen? olen niin imponeerattu edellisistä kalentereistasi, että lanseerasin viime vuonna vähän samanlaista meille, tänä vuonna uusiksi... vielä tuntuu riittävän yksi kalenteri kolmelle (sadisti äiti?!?)... terv. kolmen tytön äippä

  VastaaPoista
 13. kolmen tytön äippä:

  Kohtahan se tosiaan alkaa olla joulukalenteri aika. Sen tiedän jo varmaksi, että esikoinen haluaa tänäkin vuonna perinteisen joulusukan puuhineen. Hän tuntuu aidosti tykkäävään joulupuuhista - etenkin leipomisesta. Mikäs sen mukavampaa kuin, että voidaan viikonloppuisin käyttää koululaista leipurina :) Valitettavasti lähes yhtä suuri motivaattori on se, että edellisvuotena joulusukasta oli tullut kylmää käteistä ja ihan setelinä.

  Sinänsä tässä olisi mahdollisuus kaikkien aikojen puuhakalenteriin, koska työntöapua on tulossa. Keskimmäinen saa kummeiltaan kummitädin itse tekemän joulukalenteritontun, jonka taskusta löytyy jo valmiiksi vähän puuhaa :) Lisäksi olen varannut meille paikat joulukuvaelmaa katsomaan. Toki meidän perheen tuntien, vaikka olisi jo mitä mielessä aina on mahdollisuus mahalaskuunkin...

  Tiedän kyllä yhden pienen pojan, jolla menee puuhakalenterista herne nenään. Kuopus on haaveillut Star Wars legokalenterista ja siitä, että avaa jälleen kaikki luukut kerralla :)

  Minulla on erillisenä sivuna joku vanha joulukalenteri suunnitelmineen, laitan linkin siihen vielä tällä viikolla tuohon oikeaan yläkulmaan.

  VastaaPoista
 14. Mä rakastan rakastan sun uutta tyyliä. MAHTAVA! Etityisesti tokan kuvan tyyli, VAU! Anteeksi suuret kirjaimet mutta vau! Muuttunut nainen olet. :)

  VAU!

  VastaaPoista
 15. P:
  Kiitos kovasti ilahduttavasta kommentistasi :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä pinkillä kieltämättä saa piristystä päivään. Tämä marraskuun harmaus suorastaan vaatii jotain väriläiskää. Erityisesti tykkään noista koruista.

  VastaaPoista
 17. Bellis:
  Kiitos :)
  Minustakin marraskuu vaatii ehdottomasti jotain väriläiskää. En osaa yhtään käyttää oranssia, mutta olen alkanut haaveilemaan jostain tavallisesta poikkeavasta kenkämallista kirkkaan oranssina. Sellaisten jalkaan aamulla kiskominen auttaisi pimeyden vastaa taistossa. Saisi oikeastaan olla niin oudot, että naurattaisi vetää ne jalkaan :D Mistäköhän saisi hupsuja oransseja kenkiä?

  VastaaPoista