13. marraskuuta 2013

Mistä tietää, että on kaamos?


No, ainakin siitä, että auringon näkeminen aiheuttaa riemunkiljahduksen! Sekä siitä, että aurinkoa pitää pysähtyä valokuvaamaan!

Kun tiistaiaamuna vein esikoista kouluun, taivaanranta kylpi pinkissä, lilassa ja oranssissa. Uskomattoman hienot värit. Valoshow ei ollut kovin pitkäaikainen, joten piti paluumatkalla pysäyttää auto ja nappasta ensimmäinen katukuva. Loput kuvat otin läheisestä venesatamasta.

Luonto on tarjonnut muutakin yllätystä. Maanantaina kävin edellisen kerran ihmettelemässä aurinkoa. Silloin ulkona oli kirkasta. Suunnittelemani kävelylenkki jäi lyhyeksi. Ei todellakaan ollut lenkkarikeli - pururadan olivat vallaannet sorsat :)

Isänpäivän tuuli oli puhaltanut lahdelta vedet ulkoilureitille.


11 kommenttia:

 1. Ihania taideteoksia, rakastan vaihtelevia vuoden aikoja<3 vaikkakin pimeys joskus ahdistaa !

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä taivaanrannassa, minä ainakin odotan lunta, että tulisi vähän valoa ulos.

  VastaaPoista
 3. Annu:
  Minä olen sekä kesä- että talvi-ihminen. Nämä välivuodenajan eivät oikein nappaa. Tänä vuonna syksy on ollut poikkeuksellisen kiva, kun oli niin hieno ruska. Pimeys kyllä verottaa voimia :(


  Haveaniceday1:
  Minäkin odotan lunta ja pikkupakkasta. Sellainen -5 ja 30cm lunta olisi niin optimaalinen :)

  VastaaPoista
 4. Wau, upea luonnon värimaailma! Noita on hyvä katsella sitten keskitalven pimeyden aikana.

  VastaaPoista
 5. -Jassu-
  Oli upea aamuvalaistus. Minä toivon kovasti samanlaista talvea kuin viime vuonna: silloinhan aurinko näyttäytyi usein ja jopa viikonloppuna. Oli hieno talvi. Jos ihan vapaasti voisi määritellä, niin vähempi lumi riittäisi. Pientaloasujalta loppuu lumensäilytystila - lapiointi-innosta puhumattakaan...

  VastaaPoista
 6. Huikean kauniita kuvia, kiitos! Mä en odota lunta, olen antilumi ihminen, vihaan lumenluontia ja auton skrabaamista. Yritän löytää positiivisen lumiasenteen pikaisesti...

  VastaaPoista
 7. Elisa:
  Kiitos :)
  Lumenluonti tökkii täälläkin päässä. Mulla on onneksi autohallipaikka, joten vältyn aamuiselta skrabaamiselta ja usein saan töissäkin auton katokseen.

  Lumi tuo ihanasti valoa. Ja mä tykkään talviulkoilusta: vaikka ihan vaan kävelystä, mutta etenkin laskettelusta. Lisäksi joka syksy päätän, että tämä on se talvi, jolloin teen kunnon paluun hiihtoladuille :)

  VastaaPoista
 8. Tiistaina oli kyllä todella upea auringonnousu. Olet ottanut siitä ihania kuvia! Kyllä aurinko saa aikaan aina suuren onnentunteen!

  VastaaPoista
 9. Nonna:
  Kiitos :)
  Ne päivät, kun aurinko paistaa, ovat paljon parempia kuin pimeät ja synkät. Tosiaan - valo tekee onnelliseksi. Jos saisin toimistolla ikkunapaikan, niin osaisin arvostaa sitä! Se moninkertaisi mahdollisuudet nähdä aurinko.

  VastaaPoista
 10. Tosi upeita kuvia!

  Blogissani olisi sinulle jouluinen haaste ;)

  VastaaPoista
 11. Kati (Ei ihan vielä):
  Kiitos :)
  Minäpäs menen heti kurkkaamaan haastetta.

  VastaaPoista