22. marraskuuta 2013

Tapahtumaputken räjähdys

Tässä onkin mennyt pitkän aikaa elämä sellaista tasaista ja aika sujuvaa rataa eteenpäin. Ketään ei ole täytynyt käyttää tikattavanakaan aikoihin ja ollaan oltu terveitä.

Tänään sitten tapahtumaputki suorastaan räjähti auki. Meillä kävi aamulla vesivahinko. Valitettavasti vesi pääsi välipohjan rakenteisiin ja nyt meillä tippuu vettä katosta alakertaan. Välipohjassa kulkee sähköt, jotka pitäisi olla putkitettu, mutta alakerran halogeenit ovat kaikki poissa pelistä.

En edes vielä uskalla ajatella, että mitä kaikkea tästä seuraa. Voi, kun kävisi hyvä tuuri ja selviäisimme vähäisellä auki repimisellä, kuivatuksella ja vakuutusbyrokratia sujuisi hyvin. Hermoni eivät ole soveltuvat tällaisiin asioihin.

On kyllä ankea alku viikonlopulle :(

Työmatkan matkahyväksyntäni on juuttunut firman byrokratian rattaisiin. Ehdin jo tuuletella, että voin jäädä kotiin. Nyt aloin toivomaan, että hyväksyntä tulisi sittenkin. Olisi nimittäin kiva päästä hotelliin nukkumaan.

Mutta kevennykseksi Oolalaan mainosviestin otsikko:


Viesti suorastaan houkuttelee klikkaamaan

17 kommenttia:

 1. Voi ei! :( Toivottavasti korjaukset sujuu hyvin!!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, ihan kamalaa! Mä ymmärrän tunteesti ja harmisi ihan täysin, sillä meilläkin tuli katosta vedet läpi vuosi sitten ja se stressin määrä oli aivan valtaisa. Toivottavasti kaikki sujuu helpoimman kautta ja vakuutusyhtiökin on myötämielinen - osta vaikka itsellesi uusi pinali lohdutukseksi :-)

  VastaaPoista
 3. marikan polut, alma/anette, Miima, Hekku:
  Kiitos tsempistä. Sitä tarvitaan. Nyt tässä porskutetaan ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan siihen saakka, että saamme kosteusvaurioraportin. Sitten surraan mahdollista purku-urakaa ja evakkoa ja toivotaan parasta.

  Hekku:
  Mä luulen, että pinali ei tähän tuskaan auta. Äkkilähtö Kanarialle etätöihin voisi toimia ;)

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä hyvä, että olette olleet terveinä ja vieläkin olette. Mutta aika pahan kyllä heitti nyt näin joulun alla vielä...

  VastaaPoista
 5. Oi oi oi, tsemppiä ja lisähermoja tähän koetukseen!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, tsemppiä! Onneksi kuitenkin vain "omaisuushuolia", eikä henkilövahinkoja. Mutta ymmärrän hyvin, että moinen kiukuttaa ja kirvelee.

  VastaaPoista
 7. Rillo, Nonna, Bellis
  Kiitos sympatioista. Kuten Bellis totesi, niin tämä on vaan maallista. Jos joudumme kämpäin tyhjennykseen ja evakkoon, niin voi ottaa koville :(

  VastaaPoista
 8. Entä toitolaukku? Ymmärrän tuskasi, toi on ihan p stä. Tsemppiä, valoa, sympatiaa!

  VastaaPoista
 9. Elisa:
  toito laukkukaan ei auta. Ehkä joku kallis designlaukku voisi jo piristää. Onhan tämäkin jotenkin läpi taaplattava ja ihmisille sattuu paljon pahempiakin asioita, mutta kyrsii silti. Aion keskittyä ajattelemaan vain tulevia pikkujoulujani.

  VastaaPoista
 10. EEeeeiiiiiii! 8-(
  Nyt kyllä koetellaan. Tosi inhottavia tuollaiset.

  Isosti tsemppiä ja jaksamista teille.

  VastaaPoista
 11. -Jassu-
  Kiitos tsempeistä.
  Eiköhän tämäkin tästä jotenkin suttaannu.

  Mahdollinen kämpän tyhjennys ja evakko vuoden kiireisempään työaikaan ja jouluna ei ole houkutteleva yhtälö.

  VastaaPoista
 12. Voi apua! Ihan painajaista, Tsemppiä! Kunpa selviäisitte vähällä.

  VastaaPoista
 13. P:
  Kiitos tsempistä. Toivon itsekin todella hartaasti, että kyseessä olisi pikku juttu.

  VastaaPoista
 14. Haltiakummilta tästä kuulinkin. Olipas tosi huono tuuri. Toivottavasti kävi paremmin kuin luulettekaan, vaikka remppaa jouduttekin tekemään. Tsemppiä!

  VastaaPoista