4. lokakuuta 2013

Joulupukki kävi jo

Meillähän on jo ekat piparit paistettu ja kohta joulukortitkin valmiina. Nopeutettuun aikatauluun sopinee, että sain joululahjani jo tällä viikolla.

Olen miettinyt pokkarikameran tai paremman puhelimen hankkimista, jotta saisin näpsittyä kuvia lennossa. Järkkäri ei ole "ihan aina" mukana ja nykyisellä puhelimellani tulee surkeita kuvia sisätiloissa. Hra Kepposen mielestä mieluiten kännykkä hyvällä kameralla, koska se on aina mukana, toisinkuin pokkarikamera.

Tietenkään en jaksanut perehtyä asiaan. Ja olin aivan järkyttynyt kännyköiden hinnoista. Työnantajani on aina tarjonnut jonkun puhelimen ja se on yleensä ollut riittävän hyvä, joten en ole ostanut ikinä kalliita älypuhelimia. Olisin varmasti jäänyt arpomaan asiaa pitkäksi aikaa. Hra Kepponen ei jäänyt. Joulupaketista löytyi juuri lanseerattu Lumia 1020. Nyt on kyllä varsin lahjottu olo :)


Pitäisi saada microsim pian, jotta saisin vehkeen käyttöön. Toivottavasti jo viikonlopuksi saan kuvamateriaalia uudella Lumialla otettuna.

Edit: Voi kirottu sentään. Uuden simmin aktivoimiseen menee päiviä,  huonoimmillaan jopa viikkoja (ei ole operaattorin vika, vaan työnantajan). Nyt ei malttamaton enää kestäisi. Tässä jopa harkitsen simmin pienennystä saksilla...

13 kommenttia:

 1. Vau, onnea uudesta puhelimestasi! Tuo on kyllä tosi makean näköinen! Hyvä lahja. Minä ajattelin hankkia nyt kaksi Lumia 920-mallia :) Työkännykäksi ja omaksi puhelimeksi, jotta en menisi ihan sekaisin :)

  VastaaPoista
 2. Nonna:
  Puhelimen väri on mulle just sopiva. Usein kuulen, että puhelin soi käsilaukussa ja sitten yritän vauhdilla kaivaa sitä esille. Luulisin tuollaisen kirkkaankeltaisen erottuvan paremmin :)

  Kahden kännykän taktiikka on minulle ihan uusi. Mulla olisi varmaan aina väärä känny mukana :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon pienentäny saksilla yhen sim kortin väliaikaisesti ja hyvin toimi.

  VastaaPoista
 4. Upea puhelin ! Onnittelut. Toivottavasti saat tomimaan pian :)

  VastaaPoista
 5. alma/anette:
  Mun tekisi niin mieli näyttää saksi mun simmille. Ainoa este on se, että sim-kortti on työnantajan ja jos mä leikkaan se pilalle, niin sittenhän kukaan ei tavoita mua.


  Ä.Hupulainen:
  Vielä kätevämpi se olisi, jos saisi sen toimimaan ;)
  Toivottavasti kuvanlaatu on hyvä.


  Sara S.
  Kiitos :)
  Toivottavasti uusi simmi aktioituu pian, muuten voi käydä aivan ylivoimaiseksi vastustaa kiusausta leikata vanha simmi pienemmäksi, vaikka siinä on riskinsä.

  VastaaPoista
 6. SIM-kortteihin on olemassa myös leikkuri. Viet vain operaattorin myymälään, niin leikkaavat sen siististi.

  t. Keltaisen puhelimen ja leikatun SIM-kortin omistaja

  VastaaPoista
 7. Kävin operaattorilla eivätkä mokomat tarjonneet tuollaista leikkausmahdollisuutta :( Operaattorin webissä oli vielä teksti, että puhelimissa pitäisi käyttää vain oikeita microsimmejä eikä leikattuja. Tekisi mieli lähteä taas jonottelemaan sinne, josko niillä olisi leikkuri jossain pöydän alla piilossa...

  VastaaPoista
 8. Leikkurin voi hakea Claes Ohlsonilta ja leikata itse. Puhelinkaupat eivät taida noita leikkuita tehdä, vaan tarjoavat sen pienemmän sim:n.

  VastaaPoista
 9. Jeskamandeera, mä sitten niiiiiiiin arvostan noita Hra Kepposen ripeitä liikkeitä! :D Puhi tais maksaakin samanverran, kuin se kristallilasisetti, ellei jopa enemmänkin :D Mahtavaa!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi:
  Kiitos vinkistä. Jos homma ei etene ensi viikolla, niin minä käyn Ohlsonilla.


  Haltikummi:
  Hra Kepponen on kyllä ihan superlahjanhankkija :)

  VastaaPoista
 11. Olipas mahtava ja etenkin käyttökelpoinen joululahja! Hyvä hyvä Hra Kepponen!

  VastaaPoista
 12. Leonida:
  Täytyy tunnustaa, että en ole sitten 90-luvun lopun ollut lainkaan innostunut puhelimista, mutta nyt olen. Aivan loistava kapula meilien lukuun ja kamerakin on hyvä. En olisi kuitenkaan itse ostanut tuota, että oli tosiaan hyvä veto Hra Kepposelta :)

  VastaaPoista