26. huhtikuuta 2012

Kotiinpaluu

Soittelin reissusta pojille ja muistutin käyttytymään hyvin. Iso-täti vakuutti kaiken sujuvan hyvin ja homman olevan aivan hanskassa. Luottavaisin mielin olin reissussa, vaikka välillä vähän jännittikin. Tosin lähinnä se, että uuvuttavatko pojat tädin kokonaan.

Öinen kotiinpaluu oli yksi elämäni parhaista. Talo oli aivan hiljainen, lapset olivat unessa. Siivoojat olivat käyneet. Oli aivan ihanan näköistä, niin siistiä. Nälkäisenä menin heti ensimmäiseksi jääkaapille. Minulla on ollut toteutumattomana, kiireellisenä projektina joulusta saakka jääkaapin perusteellinen puhdistus. Meinasin sokaistua puhtauttaan hohtavasta jääkaapista (siis se kauhea törkykaappi). Täti oli laittanut tuulemaan. Tädin magic touch oli ylettynyt myös sekaiseen kodinhoitohuoneeseen. Ihana yllätys.


Poikien mielestä täti on tosi hyvä hoitaja. Täti oli ostanut pojille Muumi-pelin ja pelannut sitä. Se oli ollut tosi kivaa. Keskimmäisen silmät loistivat, kun hän heti aamulla kertoi pelin säännöt. Kuopus tuli tänään illalla sänkyyn uuden repun kanssa. Kertoi saaneensa sen kummitädiltään (iso-täti on kummi kahdessa sukupolvessa: miehelleni sekä kuopuksellemme). Kuopus höpötteli siinä viekussa itsekseen, että minun minun minun. Kun kysyin, että sinunko reppu, poika vastasi, että mun reppu ja MUN kummitäti. Täti on myös hyvä kokki. Täti lukee hyvin satuja. Tädillä on pehmeä tukka.

 Uusi Muumipeli

Tähän saakka viikko on mennyt hyvin. Vaikka tekemistä oli paljon jo valmiiksi, onnistuin jopa käymään kampaajalla ja vihdoinkin vaihdattamaan kesärenkaat.  Väsymys alkaa jo painaa, mutta onneksi enää yksi työpäivä. Pojat ovat käyttäytyneet niin kivasti, että varmasti pääsevät viikonloppuna hankkimaan vapputarvikkeita palkkiorahoillaan.

Töissäkin kävi sellainen ihme, että lento oli etuajassa, taksi nopea, järjestelmän pystytys onnistui ekalla yrityksellä 20 minuutissa. Matkassa nautin ihan vaan siitä, että sain katsella kevään vaalean vihreää heleyttä ja kukkivia puita. Minulle jäi aikaa myös sellaiseen ylellisyyteen kuin illallinen. Ehdin jo suunnitella terassikauden avausta, mutta harmillisesti satoi. Mitenkä kävikään, että mun suosikki tavaratalo oli juuri kohdalla ja vielä avoinna, kun vettä alkoi tulla kaatamalla :)

19 kommenttia:

  1. Vitsi, että mulle tuli hyvä mieli ihan vaan sun puolesta! =)
    Välillä se elämä hymyileekin ja asiat järjestyy ihan sattumalta vaan omalla painollaan, kun ei liikaa stressaa ja yritä... (...ja vaikka vähän stressaisikin. ;D )

    VastaaPoista
  2. Suoraan Strömsöstä!!! Tosi ihanaa!!!

    pinkki

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavaa, ja taatusti ansaittua. Upea Isotäti teillä, noita on harvassa.

    VastaaPoista
  4. Koo: Kiitos Koo. On kyllä ihanaa, kun joskus kaikki sujuu niin kuin on suunnitellut ja oikeastaan vielä paremminkin :)

    Kiala, Pinkki ja Zirk: Kiitos kommenteistanne. Kerrankin kuin Strömsössä :)

    Iina: Isotäti oli kyllä ihan yliveto!

    Linnéa: Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Ihana kuulla, että kaikki sujui niinkuin pitikin! Ja on teillä kyllä aika ihana täti (joko buukasit hänet seuraavaan lastenhoitovuoroon?)
    Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Riikka: Isotäti on ihan super. En ole vielä buukannut seuraavaan kertaa, mutta kyllä on mukava tietää, että jos taas tulee tiukka paikka, niin apua on saatavilla. Minä keskityn haaveilemaan siitä 4-5 päivästä lapsivaapata kesälomaa, jonka anoppi on luvannut.

    Rentouttavaa viikonloppua myös sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  7. Teillä on kyllä ihan paras isotäti =) Ja ihanaa että on kahden sukupolven kummikin =)
    Mulla alkaa maanantaina viikko 5 yh-taloudessa. Huomenna mennään lapsimessuille, sen jälkeen mulle voidaankin tehdä lobotomia mitä luultavammin.

    VastaaPoista
  8. Vera: Viides viikko yksin lasten kanssa. Sinä olet ollut todellinen reissuleski. Nostan hattua. Toivottavasti saatte isin pian kotiin. Mukavaa messupäivää teille.

    VastaaPoista
  9. Jos se oliskin reissussa olis kaikki niin paljon helpompaa. Valitettavasti vaan nyt on Aruba vaihtunut sairaalavuoteeseen =(

    VastaaPoista
  10. Vera: Voi ei, olen todella pahoillani. Toivottavasti miehesi on kuitenkin jo paranemaan päin!

    VastaaPoista
  11. Sulla on vappuglögit jääkaapissa:-)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Mulla on glögin kaveriksi pakastimessa piparkakku- ja torttutaikinaa ;)
    Voishan tuosta glögistä jo vissiin luopua...

    VastaaPoista
  13. Siis ihan paras kotiintulo tosiaan! Ja täysin ansaitusti.

    Mahtava isotäti! Tulee varmasti toistekin hoitajaksi, vai mitä? ;)

    VastaaPoista
  14. Leonida: Isotädin on helpompikin tulla uudestaan hoitamaan poikia, nyt kun paikat ja kuviot ovat tutut :) Mielellämme otamme hänet ja varmaan uskaltaa tullakin kun pojat osoittivat sentään jonkinlaista kotikasvatusta.

    VastaaPoista
  15. Vautsi miten ihanasti kaikki hoitui kotona poissaollessasi:)))
    Luen lisää sivuasi kun ehdin mutta nyt toivotan oikein ihanaa, aurinkoista Wappua koko perheelle:)))

    VastaaPoista
  16. Hilkka: Kiitos samoin: aurinkoista ja mukavaa vappua sinulle :)

    VastaaPoista