19. kesäkuuta 2011

Paitoja ja maisemia Itä-Helsingistä

Viimeistelyä odottaneet paidat valmistuivat vihdoinkin paikkaamaan esikoisen akuuttia vaatepulaa. Poika kasvaa jälleen hurjaa tahtia, perjantaisessa mittauksessa 6,5v sällillä oli pituutta 129cm.

Merirosvokankaasta valmistui värikäs raglanhihainen kesäpaita. Hihat tein limenvihreästä trikoosta, jotta samasta pätkästä merirosvokangasta tulisi vielä jotain veljillekin. Harmi, ettei tuota limeä ollut enempää tilkkulaatikossa. Minä pidän merirosvokankaasta. Esikoinen olisikin pitänyt enemmän takakappaleen kuviosta, johon osui sukellusvene ja merieläimiä.


Toinen paita on Marimekon raitatrikoosta (näitä raitakankaita riittää varmaan seuraavaksi 10 vuodeksi). Pojat ovat jo kyllästyneitä raitaan, mutta C3PO saa raidatkin houkutteleviksi ja Star Wars fanin onnelliseksi :)

Vaikka paidat ovat valmiina, niin silti toivon, että niitä ei tarvitsisi käyttää, vaan tulisi taas t-paita ilmat.


Kuurosateiden välissä kävimme ulkoilemassa. Sattui kamera mukaan, kun tarkoituksenani oli harjoitella uuden makrolinssin käyttöä. Eipä löytynyt linssille sopivaa kuvattavaa, niinpä räpsäisin muutaman kuvan ulkoilualueelta Itä-Helsigin Uutelasta.

Tämä on sellainen paikka, jossa tuuli ja aallot tyhjentävät täydellisesti pään.
5 kommenttia:

 1. Kivat paidat! Ja ihanat maisemat noissa alakuvissa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä Helsingissäkin saa luonnosta nauttia! Vau, mitkä maisemat!!!

  Toi piraattikangas on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Ah mitkä maisemat, kaunista! Tykkään myös merirosvokankaasta, hieno paita. Teillä näköjään pojilla samat kiinnostuksen kohteet kuin meillä. :)

  VastaaPoista
 4. Aiva upeita rantakuvia, ihania... Tosi hyvin kày tuo hihojen vihreà tohon paitaan, mà luulen ettà se on parempikin noin kuin ettà ois merirosvoja koko paita :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat paidat! Ja pitkä poika teillä! Kauniita, rentouttavia kuvia, kiitos :)

  VastaaPoista