2. kesäkuuta 2011

Epäilevän Tuomaan paitapostaus

Olen leikellyt uusia kankaitani ja kohta alkaa tulla valmista. Mutta ensimmäiseksi paitoihin, joita minulla ei ollut tarkoitus tehdä. Siis ihan tyypillistä minulle: jonossa on suunniteltuja projekteja, mutta yllytyshulluna alan kokeilemaan jotain ihan muuta.

Tällä kertaa kun näin "sen muun", en ollut alkuunkaan innostunut. Itse asiassa mietin, että viitsinkö ryhtyä hommaan. Ensimmäinen extra-projektini oli paita Ikasyrin myymästä turkoosista Folkloresta. Pätkä päätyi minulle, koska ystäväni ei keksinytkään sille käyttöä. Olin aika epäilevä, että käykö väri kenellekkään lapsistani ja onko kuosi liian levoton. Oranssi resori kyllä toi mukavasti tasapainoa ja pirteyttä. Kangas päätyi akuutista paitapulasta kärsivälle esikoiselle.Mielestäni kuosi sopii oikein hyvin vaalealle esikoiselleni ja poika itsekin tykkää paidasta. Oikeastaan siitä tuli aika ihana. Keskimmäinen haluaisi samanlaisen paidan. Hän on väritykseltään erilainen kuin esikoinen, mutta kuosi kyllä sopii hänellekin. Kuvissa turkoosi on aavistuksen vaaleampi kuin luonnossa.


Toinen paita on tuunauskohde. Olin Piilossa käymässä ja eräs myyjistä tyhjenteli pöytäänsä ja vaatetta päätyi myös "saa ottaa"-koriin. Hanna yllytti minua tuunaamaan koriin päätyneen raitapoolon (meillä pojat eivät käytä pooloja). Poolo oli ihan hyväkuntoinen, mutta ei lainkaan sellainen vaate, jota edes kaupassa vilkaisisin.

Tuunattu poolo menee keskimmäiselle, jolle musta väri käy hyvin. Leikkasin poolokauluksen irti ja laitoin leveähkön resorin kaula-aukkoon ja samaa hihansuihin. Kiinnisilitettävästä Glitterfoliosta tuli pojan valitsema delfiini eteen.


Mies on viime aikoina alkanut kokkailemaan enemmän ja tälläinen ihana ateria odotti minua tänä iltana. Pihvi oli täydellisen medium, vaikka se ei kuvasta näykään. Alkavasta flunssasta huolimatta ihana vapaa :) -toivottavasti myös sinulla


7 kommenttia:

 1. Pidän kierrätysideoistasi. Kiitos niiden jakamisesta.

  VastaaPoista
 2. Jep, oranssi resori sopii paitaan todella hyvin. Musta se on hieno!

  VastaaPoista
 3. Huisin hauska paita! Tällainen sopisi meidän tytöillekin ihan loistavasti.

  VastaaPoista
 4. sulla tosiaan on tuota kekseliäisyyttä ja viitseliäisyyttä, kivat paidat jälleen kerran. ateriakin on kyllä herkullisen näköinen!

  VastaaPoista
 5. On tosi kesäisen raikas paita. Oranssi "tekee" koko paidan, jotenkin kokoaa ja kesyttää kieltämättä aika levottoman kuvion.

  VastaaPoista
 6. Herranen aika, kaikki muut huomaa heti tuon ihanan paidan piristävällä oranssilla resorilla, ja minä se vaan tuijotan tuota kuvaa ihanasta mediumista vuohenjuuston kuorruttamana ja todella herkullisen salaatin kyydittämänä. Melkein voin tuntea maissit hampaiden kolossa :)) Voitaisko me tulla kesällä teillekin, ja voisiko iso-Ooo hoitaa rillaamisen? :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille mukavista kommenteista. Minustakin tuo oranssi resori oli just eikä melkein.

  Anonyymille: Tuunaukset on ehkä niitä omimpia juttuja mulle. Usein ihan sen tekoprosessin takia, kun vanhasta tulee jotain uutta ja erilaista. Eikä ole paineita onnistua samalla lailla, kun reilusti yli 20€/m maksavien kankaiden kanssa :)

  Haltiakummi: Mies voisi kyllä kokata meille. Mutta se valitettavasti tarkoittaa sitä, että pojat olisivat myös kotona. Kuka haluaa askarrella, kun kolme on koko ajan vieressä vinkumassa mukaan ja hiplaamassa kaikki tavaroita???

  VastaaPoista