13. kesäkuuta 2011

Alekausi avattu

Nettikaupoista on jo jonkin aikaa tupsahdellut kesäaleilmoituksia. Poikien osalta tämän kesän mottona on "vain tarpeeseen". Tarvetta kyllä riittää! Kävin esikoisen vaatekaappia läpi pitkähihaisten ja housujen osalta ja eipä siellä ole kovin montaa sopivankokoista vaatetta. Lisäksi esikoinen ja kuopus tarvitsevat yhdet setit välikausivaatetta. Keskimmäiselle on harkinnassa isompi Ticketin rubber rain with fleece tai vastaava.

Tälläista kaapin täytettä on saapunut.



Kuopukselle ostin Travellen Remu välikausihaalarin Lasten Juulia ja Joonatan webbikaupasta. Meillä on jonkin verran ollut Remua ja laatu on minusta ollut ihan hyvä ja samoin vedenpitävyys. Suurin syy siihen, ettei Remua ole ollut meillä enempää, on kuosit ja värit. Remun hintaero kilpaileviin on sen verran pieni, että valitsen mielestäni kauniimman ja Remu yleensä jää häviölle. Mutta tästä pidän -keltaisen ja hiekan väriyhdistelmä käy kuopukselle hyvin. Eikä näytä tyttömäiseltä. Pipo Lenneltä. Pitänee myöntää, että-50% tarjous lisäsi houkuttelevuutta ;)

Minä siis alan lämmetä vähitellen keltaiselle. Kaikki alkoi siitä Ikasyrin työkonekankaasta. Ensimmistä kertaa keltainen päihitti suosikkimme turkoosin. Alunperin ajatuksenani oli ostaa alesta tuo Reimatecin turkoosiraidallinen haalari.




Akuuttia housupulaa paikkaan tällä pinolla. Esikoiselle 4 kpl Maxomorran veloureita, pienemmille Dunsin joustofroteehousuja sinisenä ja vihreänä Mistinen alesta. Esikoiselle myös Kameleont Designit. Metsolan joustofroteet löytyivät Piilosta.



Nyt enää tarvitsemme pinon paitoja ja ehkä sen rubberin. Esikoisen paitapulaa on tarkoitukseni paikata omalla tuotannolla ja Mololla (jos sopivaa tulee alennukseen). Ihan fyysiseen kauppaan tarvinnee raahautua vain täydentämään hanskavarastoa.

Jospa tänä kesänä ehtisimme kerrankin hankkia vaatteita aikuisille. Tosin käynti sovituskopissa yleensä pilaa päivän. Minkä ihmeen takia ne hankkii sinne niitä suurentavia peilejä, jotka vielä heijastavat kasvot harmaina???

3 kommenttia:

  1. Tosi raikas haalari! Meilläkin on ollut Travallea joskus ja olen tykännyt laadusta.

    Oon kuule ihan samaa miettinyt siellä sovitukopissa, en taatusti näytä yhtä suurelta kotipeilissä! Luulisi olevan kaupan etu että ne peilit edes hiukan kaventaa. ;D

    VastaaPoista
  2. Travallen keltainen on tosi kaunis. Tuota olisi saanut yksivärisenä keltaisena takkina (tyttöjen malli), mutta valitettavasti meillä on jo ihan liian monta takkia ensi(kin) välikaudeksi.

    Miksiköhän keltainen on niin vähän välikausivaatteissa, ei kai se ole sen likaherkempi kuin vaaleanpunainenkaan. Esim. keltaisia vk-hanskoja ei taida olla yhdelläkään valmistajalla? Travalle ei taida hanskoja valmistaa ollenkaan?

    VastaaPoista
  3. Oliviah: Olen kanssa miettinyt, että miksi keltaista on niin vähän välikausivaatteissa. Ei siinä lika tosiaan näy sen paremmin kuin hempeässä vaaleanpunaisessa ja -sinisessä. Ehkä keltaista näkyy tulevaisuudessa enemmän.

    Meillä on keltainen kesätakki, jonka huonona puolena on se, että se kyllä vetää pörriäisiä puoleensa. Mutta välikausivaatteessa tuokaan tuskin olisi ongelma.

    "Hyvää" (siis meille sopivaa) vihreääkin on ihan liian vähän :(

    VastaaPoista