11. kesäkuuta 2011

Legoukkeliprojekti osa 2

Laitoin osan askartelemistamme legoukkeleista jemmaan myöhempää käyttöä varten. Paksut ukkelit ovat kestäneen hyvin leikkiä myös alakerrassa, jossa on laattalattia. Ohuisiin on tullut murtumia.

Sitten projektin toisen osan tuotoksiin: ensimmäisenä ukkelihattu. Ukkeli on kiinni vahvalla askarteluliimalla. Ukko sinänsä selvisi koepesusta (käsinpesu), mutta permanent tussilla piirretyt koristelut lähtivät pois. Liimauksenhan voi tarvittaessa uusia ja hattuja ei tule pestyä kovin usein.Nämä ukkelit -tai siis mies, nainen ja eläin- ovat magneetteja.

Tunnistatko ketkä hahmot ovat reunoilla?

"Man in black" -ukkeli on puolestaan pinssi. Mikäli esikoinen valitsee koulurepukseen muun kuin mustan, ukkeli päätyy koristamaan reppua.

Projektiin kuuluu vielä kolmas osa, mutta sen toteutus jäänee lomalle. Tällaisina viikonloppuina ei malta näperrellä. Pojat avasivat tänään uimakauden rannalla. Olemme asuneet 10v tässä asunnossa, jossa on aika lähellä uimaranta. Joka kesä olemme uineet, yhtenä kesänä tosin vasta heinäkuun lopussa. Ikinä aikaisemmin ei ole vesi ollut näin aikaisin kesäkuussa lämmintä!

Ihanaa helleviikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihan mainioita ukkeleita! Meidän 6v poju innostui heti ja tahtoo tilata samanlaisen muotin. :)

  VastaaPoista
 2. Vau mitä ukkeleita, luulin noita aidoiksi kun kuvat eka katsoin läpi. Voin uskoa että että noita oikein innostuu tekemään ja miettimään käyttökohteita. :)

  VastaaPoista
 3. Olet tehnyt hienoja jutskia legofanille. Oma poikani haluaa ekaa kertaa askarrella.

  VastaaPoista
 4. Tosi hauskoja ideoita. Meillä noita voisi tehdä kukista ja koristeista. Taitaa pinssipohjia ja magneettejakin löytyä jostain. Hmm... Tästä voisi tulla vaikka hoitotätilahjomusidea, kiitoksia!

  VastaaPoista