11. tammikuuta 2010

Avatar ja aleostoksia

Elokuvissa käyminen on minulle ja miehelleni (ainakin yhdessä) harvinaista herkkua -kerran max kaksi vuodessa. Eilen meillä oli babysitteri ja kävimme katsomassa Avatarin 3D-versiona. Etukäteen minulla ei ollut odotukset kovinkaan korkealla elokuvan suhteen. Tarina oli tavanomainen, minun makuuni räiskintää hiukan liikaa, mutta elokuva oli visuaalisesti kertakaikkiaan lumoava. Luontokuvat olivat minusta aivan ihanat ja jotenkin nuo lentämispätkät vetoavat aina. Olin siis ihan myyty kyseisen planeetan kuvaukselle! Oli muuten ensimmäinen näkemäni 3D-elokuva ja pidin siitäkin, vaikkakin 3D-rillit omien rillien päällä oli kömpelöä. Voisin katsoa valikoiden osin heti uudestaan tämän leffan. Oli muuten aika luksusta tulla kotiin ja todeta, että babysitteri oli siistinyt esikoisen kanssa olohuoneen :)















Laitetaan sitten vielä perinteinen ostospostaus, kun en ole sellaista vielä ikinä tehnyt. Saalishan jäi varsin pieneksi, hakusessa olisi ollut enemmänkin tavaraaa, mutta ei löytynyt sopivaa. Monta kauppaa kiersimme ja monesta lähdin tyhjin käsin. Noh, yksi trikoopaita jäi tilaamatta, koska mielestäni 4,9€ toimituskuluja on liikaa :(

Vasemmalta: esikoiselle tumman harmaat housut Monsoonilta, alla itselleni Gerry Weberin neule Stockkalta, harmaaraidallinen body ja velourit kuopukselle Jesper Juniorista ja samasta paikasta harmaat velourit keskimmäiselle, POPin sininen body kuopukselle ja punainen collegetakki esikoiselle. Näiden lisäksi pienet aleostoksen tuli tehtyä Citymarketista, niitä en nyt esittele, koska hankin ne tuunattavaksi ja projekti on jo käynnissä -eli kangasväriä vähän siellä sun täällä etäisesti kuvioita muistuttaen.

1 kommentti: