24. tammikuuta 2010

Housukoruja

Saanko esitellä: sarjassa höpsöt ideat on vuorossa housukoru :)

Pienillä pojillahan on taskut täynnä aarteita: kiviä, matoja, paperinpaloja, lelunosia tai melkein mitä vaan. Pienet kätöset haluaisivat aina tarpeen tullen hiplata jotakin tärkeää. Ja useinmiten se tärkeä on hukassa. Niinpä keksin tehdä keskimmäiselle "housukorun". Housukorujen materiaalina on kutistemuovi.

Ensimmäinen koru on mato. Sille tuunasin vanhat collegehousut, jotka eivät kelvanneet enää. Niissä on nyt punaiset omput painettuna ja mato kiinnitettynä ylös vyötärölle. Se on juuri sopivasti hiplattavissa, mutta sitä ei oikein voi itse katsella. Niinpä seuraava versiossa suosikki Pikachu roikkuu pitkässä nauhassa, joka on kiinnitetty taskuun sisälle. Pikachun voi sitten sujauttaa taskuun. Pikachulle on painoin Pokémon-housut. Korut tein kutistemuovista. Hiukan oli hakusessa, että minkäkokoinen pitäisi olla aukko nauhaa varten.

Onhan tämä vähän höpsö homma. Mutta täysi menestys. Matohousut sain kuvattavaksi pois päältä vasta sen jälkeen kun niihin tuli pieni vahinkoliraus.Yritin pitkästä aikaa kuvaeditointia. Meikäläinenhän ei manuaalia lue. Mielummin siis luovutan ;)

EDIT: Kannattaa osallistua arvontaan Tyylikkaat termiitit -blogissa. Siellä seikkailee kaksi söpöä poikaa :)

3 kommenttia: