6. tammikuuta 2010

"Helsinki Hunks" toivottaa hyvää vuotta 2010

Vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin (kolmatta angiinaa lukuunottamatta). Vieraita on käynyt läheltä ja vähän kauempaa. Raketit on ammuttu, kuusi heivattu pihalle, ihanista talvihetkistä ja lumesta on otettu kaikki irti. Alet on katsastettu ja saalis jäi varsin vähäiseksi (en muista pitkään aikaan näin huonoa tarjontaa).

Uuden vuoden lupauksen olen tehnyt: tästä se alkaa (taas) uusi ja ehompi elämä ja terveelliset elämäntavat. Yritän ihan vakaasti tsempata. En lannistu vaikka suuria tuloksia ei heti tulisikaan, mutta aion katkaista karkkiaddiktioni ja lisätä liikuntaa. En ole ihan ainoa näin päättänyt ja yhteistä projektia voi seurata täältä: http://plaihaksi.blogspot.com/.

Meidän pojat ovat kyllä aika vilkkaita ja meno sen mukaista. Kun aloitin katsomaan itselleni perinteistä ja mieluista Wienin Uuden Vuoden päivän konserttia, niin nehän muuttuivat heti meillä tanssiaisiksi. Lattialta siirryttiin varsin nopeasti tanssimaan olohuoneen pöydälle. Ja lähes alaosattomissahan ovat nuo miestanssijat. Oma Hunks-joukkioni :)

Eli näissä Helsinki Hunks tunnelmissa toivotan teille hyvää alkanutta vuotta 2010.

3 kommenttia:

  1. Höh, meillä ei ikinä näy pöydillä tanssivia miehiä.

    VastaaPoista
  2. Linnéa: Mä voin lähettää meidän jengin keikalle teille :)

    VastaaPoista
  3. Menen heti korjaamaan tavarat pois olohuoneen pöydältä :D

    VastaaPoista