18. tammikuuta 2010

Eka t-paita kesään ja kuvahaaste

Tällä viikolla jatkuu työväenopiston ompelukurssi ja ajattelin vähän verrytellä. Vaivaiseen t-paitaan upposi aikaa ihan hirveästi -saumuri päätti miljoonista säätöyrityksistä huolimatta tehdä todella huonoa tikkiä. En kyllä keksi, missä vika. Saumat eivät kyllä kestä lähempää tarkastelua, toivottavasti kuitenkin käyttöä. Materiaalina on käytetty Marimekon 150cm paita. Siitä piti tulla pitkähihainen keskimmäiselle, mutta hänellä on punaista jo ihan kyllästymiseen asti, joten tulikin t-paita esikoiselle. Koska lopputuloksen laatu on kuitenkin huono, en viitsinyt kaventaa hihoja ja kainalossakin on pieni ryppy. Lisäksi vielä tein paitaan kokeelliset tikkaukset. Hihansuissa toimii hyvin, mutta ei oikein kaula-aukossa. Anyways esikoinen tykkää paidasta, etenkin kun sai toiveestaan dinon kurkkaamaan taskun suusta. Ja 50 sentin materiaalikuluihin nähden ihan ok paita :)
Kiva kuvahaaste löytyi Aaltopuiston hurjikset blogista.
Etsi digikuvistasi kuva tasan
*puolen vuoden takaa
*yhden vuoden takaa
*kahden vuoden takaa
*jos löytyy, niin myös kolmen vuoden takaa!Joutsen pariskunta on merenlahtemme vakioasukkaita. Ne muuttavat todella myöhään ja palaavat vielä, kun jäitä on jäljellä. Useampana keväänä olemme syöttäneet niitä. Kun kesä tulee, niin joutsenet eivät enää leipää syö :) Kuva otettu läheisessä venesatamassa.Vuosi sitten meillä oli ihan pieni vauva. Tuntuu, että tuosta on ikuisuus. Nyyh. Esikoinen sylkyttelee kuopusta.Kaksi vuotta sitten keskimmäisemme oli 8kk. Hän oli ihana hymypallero vauveli. Ja tuo Marésen unipuku oli kanssa ihana. Keskimmäinen on muuten ainoa kolmikosta, joka on vauvana ollut aina söpösti puettu. Esikoinen ja kuopus kun ovat olleet aikamoisia puklutykkejä.


Kolme vuotta sitten esikoinen on ollut sairaana. Vaari on ollut hoitamassa poikaa. Tälläinen on ollut näky, kun olen tullut töistä kotiin.
 

3 kommenttia: