27. tammikuuta 2010

"Äiti, olen poika. Pojat tekee kepposia"

Otsikon mukainen lause on keskimmäisen miete. Se jatkui niin, että "Nyt äiti saa tehdä kepposen". Keppostelu on siis olennainen osa poikien -ainakin meidän poikien- elämää. Lähes päivittäin joku pojista tekee jonkun pienemmän tai suuremman kepposen. Alla kepposmallia näyttää kuopus, joka oli saanut käsiinsä lähes täyden Maizena-pakkauksen. Kaveri oli kyllä niin tohkeissaan Maizenasta, etten edes oikein pystynyt esittämään vihaista.

"Ihanaa ainettä tämä Maizena"

"Sitten sitä levitetään näin"

"Ja sitä voi levittää myös koko vartalolla, ja aika mukavasti se toimii yhteen velour-housujen kanssa"Tälläinen hihittelijä löytyi päiväuniaikaan sängystä. Kevään uutta suojalasimuotia, olkaa hyvät.

2 kommenttia:

  1. Heipä hei, piipahdin pienellä vastakurkkauksella! :-)

    Kiva blogi ja kyllä on ollut mahtavat Maizena-touhut! Ihan varmasti nuo velourit ovat olleet juuri sopivat tuohon puuhaan, hih!

    VastaaPoista
  2. Aikuinenkin voisi joskus kokeilla miten kivaa on pyöriskellä Maizenassa tai ylipäätään maata edes keittiön lattialla uunin edessä. Harvemmin niin tulee tehtyä. Voisi olla tosi kivaa. Niin kuin kukkaruukkujen kaataminen ja mullan syönti ja kengän pohjien nuoleminen eteisessä.

    Meidän Isoveli löytyi yhtenä iltana nukkumasta kuulosuojaimet ja suojalasit päässä. Selitys oli Pikkuveljen ärsyttävä huuto juuri nukkumaanmenon aikoihin.

    VastaaPoista