2. marraskuuta 2019

Poikien sairastelussa taitekohta parempaan

Antibiootit ja pieni sairaaladoping ovat saaneet keskimmäisen voimaan selvästi paremmin. Kipeä hän on vieläkin, hänen yskänsä on aivan järkyttävä. Kohentuneen voinnin seurauksena keskimmäinen  on saanut myös nukuttua ja syötyä aiempaa paremmin. Hänellä menee koko ensi viikko vielä levossa kotona. Kuopuksen hurja kuumeilu katkesi perjantaina, silloin hänellä oli enää hieman lämpöä. Mahtavaa!

Kaksi isoa harppausta eteenpäin. Mutta sitten askel taaksepäin: Hra Kepponen on sairaana. En tunne oloani minäkään normaaliksi, olen aivan järkyttävän väsynyt, mutta vaikutan kuitenkin terveeltä vielä toistaiseksi. Minä yleensä sairastan kaikki perheen virussairaudet, joten tuntuu uskomattomalta, että saattaisin selvitä tästä taudista. Todennäköisesti se iskee viiveellä.

Ruokahuolto toimii takkuillen. Kenellekkään ei maistuisi Saarioisten äitien ruuat. Kukaan ei ole ollut kokkauskunnossa. Kuka pelastaa silloin tilanteen? Vaari. Eilen vaari teki meille lasagnen ja toimitti sen vielä kotiovelle.


Tästä rumbasta selviäminen vie jälleen kauan. Koti on aivan järkyttävässä kaaoksessa, pojilla on tekemättömiä tehtäviä hurjat pinot ja useita väliin jääneitä kokeita. Koen syksyn raskaana aikana pimeydestä johtuen. Stressitasoni meinaa jo nyt lähteä hurjaan nousuun, kun mietin, että miten saan arjen takaisin raiteilleen.

14 kommenttia:

  1. Jaksamista ja toipumista teidän perheelle❤️

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että poikien osalta sairastelun selkä on taittunu. Huonompi juttu on se, että pöpö edelleen jyllää teillä ja siirtyy ehkä myös Hra Kepposeen myös. Tähän ei voi muuta sanoa kuin tsemppiä ja voimia ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Pojat onneksi voivat jo paremmin. Tosin matkaa on vielä terveisiin päiviin, mutta suunta on onneksi hyvä.

      Poista
  3. Ihana vaari teillä! Paranemisia sinne❤️

    VastaaPoista
  4. Teillä on mahtava vaari! On teillä kyllä ollut ihan mahdottoman raskaat ajat, mutta onneksi pojilla on tapahtunut käänne parempaan. Toivottavasti herra Kepponen ja te muut pääsette vähemmällä tai parempi, jos ette sairastu ollenkaan. Yrittäkää jaksaa pienin askelin eteenpäin, ne paremmat ajat on teillä ihan nurkan takana. Sari

    VastaaPoista
  5. Eikä, :( tsemppiä teille ja vaarit. <3

    VastaaPoista
  6. Vaikea käsittää, kun itse ei edes muista milloin olisi ollut sairaana. Vielä kummallisempaa on viedä sairas lapsi reissuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esikoisen tauti hellitti ennen matkaa, korkea kuume laski ja vaikutti siltä, että poika on paranee hyvin.

      Hienoa sinulle, että et sairasta

      Poista
  7. Tsemppiä! Toivottavasti saatte sinne eteläänkin lunta ja aurinkoisia pakkaspäiviä niin kuin täällä pohjoisessa nyt on. Se piristää kummasti kun ei ole niin pimeää ja märkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi!
      Lumi olisi ihanaa. Täällä on nyt niin synkkää ja pimeää :( Etelä-Suomen talvet ovat nykyisin valitettavan huonoja, pelkkää märkää

      Poista