10. joulukuuta 2013

JouluKepponen 5 : Raamattukylä


Perheemme uskonnollinen kasvatus on täysin koulun ja päiväkodin pyhäkoulun varassa. Jouluisin tuntuu siltä, että lahjojen ja blingblingin ohella olisi syytä kertoa lapsille juhlan alkuperästä. Tänä vuonna tiedon tarjoilee PikkuKepposille Vivamon Raamattukylä Lohjalla. Heillä on ulkona tapahtuva joulukuvaelma Ihmeellinen Ilo.

"Ihmeellinen Ilo
Jouluvaellus Ihmeellinen Ilo vie vaeltajat keskelle joulun tapahtumia. Joulun kertomus kuvaa kaunistelematta ihmisluontoon sisältyvän ahneuden, pelot ja vallantavoittelun.

Kaiken tämän keskelle laskeutuu taivaasta Jumalan pyhyys ja ihmeellinen ilosanoma. Enkeli ilmoittaa Vapahtajan syntymästä kedon paimenille. He lähtevät juoksujalkaa katsomaan seimen salaisuutta, vastasyntynyttä Jeesus-lasta. Hänen luokseen löytävät tiensä myös tähteä seuraavat Itämaan tietäjät."


Lainattu 
Vivamon Raamattukylä 

Odotukset ovat korkealla. Esikoinen on käynyt kahtena pääsiäisenä katsomassa jonkun uskonnollisen yhteisön järjestämää pääsiäiskuvaelmaa ja se on ollut hänelle mieleenpainuva kokemus.

Jos kiinnostuit, niin ilmeisesti paikka kannattaa varata ennakkoon. Viimeiset näytökset 15.12.


4 kommenttia:

 1. Meidänkin perhe on menossa ekaa kertaa mukaan tähän jouluvaellukseen tänä jouluna tuonne Raamattukylään, paljon olen kuullut hyvää tästä kuvaelmasta.

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa. Vaan missä välissä tuonne ehtisi?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:
  Toivottavasti joulukuvaelma on hyvä.
  Vielä enemmän toivon, että pojat jaksaisivat käyttäytyä. Meille on iskenyt jälleen äkäampiainen :(

  VastaaPoista
 4. Fru Citron:
  Sepä se. Nämä joulukuun päivät suorastaan hupenevat käsistä ja olisi niin paljon kivaa tekemistä, johon ei vaan ehdi :(

  VastaaPoista