4. elokuuta 2013

Oi näitä säitä (ja maisemia)

Olipas hieno sää eilen ja samanlainen näyttää tulevan tälle päivälle. Ihanaa rantaretkeilyn kannalta.

Bongasin uuden uimapaikan Helsingin kaupungin nettisivuilta: Talosaaren uimapaikka, ex-Sipoon puolella. Täydellinen fiasko! Kartta ei kertonut, että autolla ei pääse perille. Kävelyä olisi ollut 1,2km. Senkin olisi vielä kävellyt, mutta uimapaikalla ei pysty uimaan, kertoivat parit vastaantulijat. (Toiseen karttaa uimapaikka olikin vedetty ylitse). Sen lähellä pystyisi uimaan, mutta ranta on varsin kivinen. Näimme sentään paljon hevosia parkkipaikalla. Nettiaikana mikään ei riso niin kuin julkisen instanssin ylläpitämä virheellinen informaatio.

Onneksi Karhusaaren venesataman kahvilasta saa pullaa ja jäätelöä. Maisematkin ovat niin kivat.

Pakko todeta, että tällaisina täydellisinä kesäpäivinä, olisi niin ihanaa veneillä. Minua riivaa hetkittäinen venekuume. Se onneksi menee ohitse ajattelemalla veneen huoltoa, nostoa ja laskua. Ja vilkaisu pankkitilille vain vahvistaa fiilistä :(Kahvila ja kauppa

Karhusaaren venesatamasta on hyvä näkymä siihen Hjalliksen aloittamaan rakennuskohteeseen Sipoonrantaan. Kivan näköinen kohde! Mutta kyllä tuo omalta kannaltani sijaitsee keskellä ei mitään.Hurautimme sitten Mustikkamaalle uimaan. Sinne paistaa ihanasti koko illan :)Rannalta muuten näki erinomaisesti Viking Linen matkalla kohti Tukholmaa. Vierestä puksutteli Helsinki sightseeing venekin.


Kulosaaren kartano

5 kommenttia:

 1. Ja mua taas harmitti, ettei päästy tänään veneilemään, kun olisi ollut niin täydellinen keli - kamala morkkis ihan turhasta!

  Mäkin harhailin (ensin autolla, sitten jalan) joskus etsiessäni olematonta koirapuistoa; en voinut millään antaa periksi, kun olin kerran ihan internetistä tarkistanut sen olemassaolon :c

  VastaaPoista
 2. Hekku:
  Mä kyllä ymmärrän, että tuossa veneilyssä helposti orientoituu siten, että jos on hyvä sää vapaapäivänä, niin on pakko päästä veneelle. Muuten menee hyvä päivä hukkaan. Vähän sama homma, jos kauniina talvipäivänä ei suoriudu hiihtämään tai laskettelemaan se tuntuu niin tuhlaukselta - mitä jos se onkin talven ainoa? Hommasta katoaa sellainen rento tekemisen fiilis.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, mutta onneksi löysitte korvaavaa tekemistä. Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ! Sipoonranta näyttää kivalta paikalta, täytyy käydä joskus ajelulla siellä päin. Onneksi löytyi kuitenkin teille uimapaikka :)

  VastaaPoista
 5. Nonna:
  Meillä vielä kesäpäivän pelastaa jäätelö :) Ja löytyihän sitä rantakin ja jopa sellainen, jossa kukaan meistä ei ollut aikaisemmin uinut.


  Sara S.
  Kiitti :)
  Minustakin olisi kiva mennä tutkailemaan tarkemmin Sipoonrantaa. Maisemat sieltä ovat varmaan hienot. Oli kiva käydä kokeilemassa Mustikkamaan ranta.

  VastaaPoista