19. syyskuuta 2012

Tarinaniskijä

Kun kasvaa joukkion kuopuksena, isommat ovat yleensä ehtineet kokea enemmän juttuja. Kuopus haluaa mielellään muistella ja kertoa, mitä hänelle on aikaisemmin tapahtunut. Mutta tarinan pitäisi olla cool, sellainen, mitä veljet eivät ole kokeneet.

Maanantaini alkoi aurinkoisena -suorastaan pulppuavan iloisena. Kuopus nimittäin alkoi muistelemaan erästä elämänsä kohokohtaa, sitä kun Teneriffalla marakatti pissasi hänen päällensä :D

Siinä riittikin muistelemista ja nauramista. Kuopus osaa jo kertoa tarinan kuten kunnon tarinaniskijän kuuluu. Onhan sen hauska tarina kerrottavaksi ja kuopuksen onneksi marakatti pissasi vain ja ainoastaan hänen päällensä :) (kuten aikoinaan totesin, onneksi oli pieni marakatti ja pissa ja huono sihti).

Aamutoimien ajan meitä nauratti tarina ja ennen kaikkea hyvin eläytyvä tarinaniskijä. Tarinan iskentä jatkui vielä päiväkodin pihalla, olihan siellä runsaasti tuoretta yleisöä. Minua hymyilytti koko aamupäivän, kun aurinkoiset kasvot olivat mielessäni kokoajan. Kolmevuotiaat ovat ihania!

Alla tarinaniskijän oma kuva10 kommenttia:

 1. Ihana! Just mietin tänään koko päivän, miten hulvaton 3veen sielunelämä on. Isoja ajatuksia, älyvapaita hassuja juttuja. <3!
  Marakatin pissa on kyllä huippu, voin hyvin kuvitella poikasen loistavat kasvot! :)

  VastaaPoista
 2. 3v on ainakin meidän pojilla ollut hurmaava ikä. Juttua tulee, monenlaista mietitään ja vielä ollaan kuitenkin äidin sylipalleroita, vaikka ei koko ajan tarvitsekaan enää puntissa roikkua. Toinen niin hurvaama ikä 6kk.

  Meidän 3v täyttää loppusyksystä 4v ja jään odottelemaan, että tuleeko pojalle elämänsä ensimmäinen kunnon uhmaikä. Kai sekin on läpikäytävä :(

  VastaaPoista
 3. Ihanan aurinkoinen juttu! Kolmivuotiaat ovat kyllä ihan mahtavia :-)

  Ja tuo piirustus selityksineen <3

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkumies ♥ Tuo ikä on just sellainen, että toivois ettei ne koskaan kasvais:)
  Meillä 4vee on edelleen myös kova tarinanakertoja ja meillä samaa myös havaittavissa, aina pitää olla vähän parempaa kuin isommilla:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jassu.

  *riikka*: Kyllä pienemmän pitäisi aina joskus päästä nokittamaan isommat :) Hyvien juttujen lisäksi meidän kuopus haaveilee ihan omista kavereista, sellaisista jotka eivät ikinä leiki isoveljien kanssa.

  VastaaPoista
 6. Voi, mikä tarina, ihana!! Täälläkin on hymy huulilla, ja jos olisi vielä oma ipana, niin suupielet olisivat ehkä korvissa asti ;D

  VastaaPoista
 7. Kyllä. Kolmevuotiaat ovat ihania! - Etenkin hyvänä päivänä. Sellaisen voisi pitää ikuisesti.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Pohdiskelija.

  Mirka: Kolmevuotiaat ovat ihania. Meidän 3v on yleensä hyvä päivä melkein joka päivä. Kunpa voisi pulottaa hänet. Jos on ollut 3v putkeen hyvällä tuulella, odotettavissa voi olla kaikkien aikojen 4v uhma :(

  VastaaPoista
 9. Kiitos hersyvistä nauruista! Ihana, ihana kuopus! On sellainen suloinen kainaloinen se poika. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Leonida.

  Kainaloinen juuri supattaa nauraen, että kaksi tyttöä tappelevat päiväkodissa siitä, että kumman kanssa hän leikkii :) On ilmeisesti ihanaa olla (ainakin hetkellisesti) tyttöjen suosiossa ;)

  VastaaPoista