28. syyskuuta 2012

Aleshoppailua

Aivan ensimmäiseksi muistutus, että vielä on 2 vrk aikaa osallistua arvontaani, jossa voit voittaa Kotivinkin itsellesi 6 kuukaudeksi kotiin. Klikkaa *tästä*.

Tässä taannoin kirjoittelin siitä, että olen tietoisesti yrittänyt välttää shoppailua ja karsia kulutusta. Nyt on sitten aletteluhuuma ollut hetken aikaa korkealla. Eikä näitä juttuja voi ihan pakottavalla tarpeella perustella... mutta tarpeeseen kuitenkin.

Väri-epä-suora blogissa oli bongattu Brandosin jäännösparien -50% alennus. Yllättävän hyvin oli isoja naisten kokoja jäljellä, naputtelin itselleni pakkaskengiksi Sorelit (talvikenkieni lämpimyys hiukan kärsi siitä, että keskimmäinen täytti ne vedellä) ja yhdet toimistokengät lisää. Nähtäväksi jää, että miten koot tällä kertaa osuvat kohdalleen.

Seuraavaksi kilahti sähköpostiin BR-Lelujen kaikki lelut -25% tarjous kanta-asiakkaille sunnuntaihin saakka (kanta-asiakkaaksi voi liittyä ilmaiseksi kassalla). Kävin hakemassa marraskuun synttäripojille lahja-Legot. Mietin, että ostanko samalla kertaa joulupukinkonttiin legot ja jonkun Angry birds pelin. Joulun lähestyessä ei ole juuri lelutarjouksia ja legot ovat muutenkin huonosti tarjouksessa. Pojat ovat toivoneet Legon Monsteri-sarjaa, mutta perjantai-illan aivot eivät halunneet miettiä, että mitä valitsisin. Mietin, että jaksanko vielä pyörähtää leluostoksilla viikonloppuna. Sittenhän sekin olisi hoidettu :)

Viimeisenä vaivaa Elloksen -40% ale sähköposti (koodilla 265840 kalleimmasta tuotteesta -40% 30.9 saakka, voimassa myös merkkituotteille). Tarvitsisin uuden talvitakin, mutta millä todennäköisyydellä takki olisi sopiva ja mieluinen ilman sovitusta?

Nyt on aika jäähdytellä ostoshuumaa ja keskittyä suunnittelemaan, että miten tavaravirta kääntyisi kodistamme ulos päin. Aika masentavaa, että aikaa ja voimia kuluu siihen, kuinka hankkiutua eroon tavarasta ja taistella tavaravirtaa vastaan :(

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

4 kommenttia:

 1. Kaikenlaisia aleviestejä on kyllä tipahdellut nyt vähän joka paikasta ;)

  Muuten täällä päin ainakin Anttilassa ja Kodin ykkosessä on joulun alla useampikin sellainen lelujen ja pelien ota 4 maksa 3 tai ota 3 maksa 2 kampanja. Ne kun koskee vielä aletuotteitakin, niin monet huippuostokset olen noista paikoista tehnyt joulukuussa :D Ja koskee siis myös legoja!

  VastaaPoista
 2. Mä en ole ikinä huomannut tuollaista Anttilan ja Kodin Ykkösen lelukampanjaa. Joskus olen hyödyntänyt sitä joulua ennen pyörivää aleseteli-kampanjaa. Täytyypäs pitää silmät auki joulukuussa, kun lautapelit saapuvat kauppoihin.

  VastaaPoista
 3. Ostitko Jabban palatsin?

  VastaaPoista
 4. Hyvin arvattu/tiedetty/muistettu :)
  Menin ostoksille ihan sen Jabban palatsin takia. Sen riistonormihintaan verrattuna samalla rahalla tuli kuopukselle ninjagolegot lahjaksi "kaupan päälle" -not bad at all :)

  VastaaPoista