1. syyskuuta 2012

Asuja ja kuutamo

Pitkästä aikaa yksi aivan uusi toimistoklassikko. Olen ihastunut punaiseen ja ostin tämän paidan Tuurissa olevasta vaatekaupasta. Se on jakanut mielipiteitä: toisten mielestä se on keski-ikäisten vaate ja toiset taas ovat spontaanisti todenneet sen olevan kaunis. Itse pidän paidasta. Sitä on helppo yhdistellä sekä housuihin että hameeseen. Olen pitänyt paitaa tummansinisen, mustan ja beigen kanssa. Ohut ja keveä materiaali on mieluinen, koska minä en kuulu vilukissojen joukkoon lainkaan.

Punaista ja mustaa

Trumpettihelmainen hame on todella mieluinen (mahtuu pitkästä aikaa päälle). Sitä tuskin tyyliblogissa esiteltäisiin, sillä hameella on ikää samanverran kuin keskiverto tyylibloggarilla eli noin 23 vuotta. Äitini on aikoinaan ostanut jakkupuvun itselleen paremmaksi vaatteeksi (jakku on jo varmaan maatunut). Minulla hame on ollut 10 vuotta :) Kangas on edelleen aivan priimaa.

Roikkuvat housut

Sama paita mustien housujen kanssa. Varsin mielenkiintoisesti painonpudotuksen vaikutuksen iskivät viime viikolla rytinällä. Kaikki housut roikkuvat päällä. Meinasin tehdä unohtumattoman éntreen, kun roikkuvien housujen lahje pääsi lipsahtamaan kengänkoron alle ja hetken aikaa näytti siltä, että liikerata päätyy kirjaimellisesti perseelleen tai bisnesvieraan päälle. Pystyssä pysyin kuitenkin. Mutta kipaisin hankkimaan vyön (keskivartalolihavalle vyö on ollut aivan tarpeeton vempele).

Olen penkonut lastenvaatelaatikoita ja kaivanut esille vanhoja suosikkeja. Tässä kuopuksen ja keskimmäisen asut.

Keskimmäistä harmittaa



Johonkin kuoseihin en vaan kyllästy millään. Yksi niistä on ehdottomasti tuo Po.Pin paita, se on minusta edelleenkin ihana. Kaverina Katvigin uudehkot velourit. Tuossa 4v paikkeilla kaikki poikamme ovat rakastaneet Ubangin leikkisiä paitoja. Kuopuksella Ubangin työkonepaita ja shokkivärikkäät tähtivelourit. 

Viime viikolla oli aivan mieletön kuutamo. Amatöörikuvistani pimeässä ilman jalustaa tuli valitettavasti tärähtäneitä, mutta haluan jakaa ne siitä huolimatta. Amatööri saattaisi tarvita jalustan.



Mukavaa lauantaita!

7 kommenttia:

  1. Kaukana amatööristä noiden kuvien ottaja! Upeita otoksia:)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut housujen putoamisesta :-D Tai oikeammin siis siihen johtaneesta syystä!

    Onpa tosiaan ollut huikea kuutamo!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Niinu.

    Jassu: Kiitos. Roikkuvat housut ovat aivan uusi (ja aluksi myös vaarallinen) kokemus :)

    Mietin sinua eilen, kun ajelin Kaivarista kotiin ja jouduin pysähtymään joksikin aikaa juoksuletkan takia. Toivottavasti oli mukava juoksu.

    VastaaPoista
  4. ihan hirveän upeat kuutamokuvat, joita pieni tärähdys ei yhtään himmennä, päinvastoin - kuvasta tulee entistä mielenkiintoisempi!

    VastaaPoista
  5. Aika uskomattomatton ikäinen hame! Onko se designvaate? Hame ja pusero sopivat sinulle hyvin.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuukuvia <3 Todella kauniita. Meillä ei toi nuorin kuuhullu saa täyskuulla nukuttua ees sen vertaa kuin normaalisti. Istuu vaan naama kiinni ikkunassa tuijottamassa.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Eloise.

    Anonyymi: Kiitos. Hame ei ole designvaate.
    Hame on valmistettu Salossa, jossa toki on tehty yhtä sun toista design-tuotteeseen verrattavaa - vaan ei enää :(

    Työnjälki on ihan ensiluokkaista kaikkine tukiompeleineen. Samoin villasekoitekangas on hyvin kestävää.

    Vera: Kiitos.
    Äitini valittaa, että täysikuu haittaa hänen untaan. Meidän perheessä en ole huomannut kenenkään reagoivan kuuhun. Toivon teidän nappulalle sikeämpi unia täyden kuun aikaan!

    VastaaPoista