30. marraskuuta 2022

Roadtrip terveiset Floridasta

Pakenin marraskuun pimeyttä Floridan aurinkoon. Reissun pääkohteena oli manaattien kanssa snorklaus. Oheisaktiviteettia kertyi niin paljon, että ajokilometrejäkin on kertynyt kiitettävästi. Me liikutaan ketterästi reissukaverini Jonnan kanssa ja juuri nyt jätimme neljännen majapaikan taaksemme. Tästä matka jatkuu Key Westiin ja Evergladesin kautta takaisin Miamiin ja kotiin.
Manaatti ❤️

Key Largo aamulla klo 7:20

Kennedy Space Center oli erittäin mielenkiintoinen

11 kommenttia:

 1. Siis mitä? Oikea manaatti kuvassa!
  Ja voihan sitä hämmästellä sitäkin, että olette reissun päällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on todellakin oikea manaatti, ne elävät Pohjois-Floridan joessa ja ovat suojeltuja. Joen rannat on asutettu, mutta nykyisin elo sujuu mukavasti yhdessä. Joelle tehdään manaattiretkiä ja sitten kun Manaatti löytyy niin ei muuta kuin veteen sitä ihmettelemään.

   Poista
  2. Vai bloggaaja?

   Poista
 2. Manaatit on NIIN ihania ♥♥♥ Minulle tulee niistä mieleen ihan Muumipeikko. Ihan mieletön kokemus olla snorklaamassa niiden kanssa!!! Odotan jo innolla lisäkuvia näistä suloisuuksista. Hyvää lomareissun jatkoa Rva Kepponen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tulee mieleen manaateista Muumit 😊 Manaatit ovat suloisia kasvissyöjiä. Oli mahtavaa päästä näkemään sellainen omassa ympäristössään. Lisää kuvia tulee varmasti.

   Poista
 3. No mites sinä olet jo nyt sinne kerennyt. :-D Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhautin nopsaan lentokoneella 😊 nopea on kyllä suhteellinen käsite. Meillä oli alunperin varsin näppärä reititys Chicagon kautta, mutta Finnair perui kaikki syksyn Chicagon lennot ja eikä tarjonnut mitään tilalle. Piti jonotella puhelinpalveluun ja melkein hermostua ennenkuin saimme uuden menolennon. Matka-aika piteni, mutta päästiin sentään matkaan.

   Poista
 4. Mahtavaa matkaa! Oi, mikä palmupuu kuva <3 Terveiset lumisesta Kajaanista. Lumitöitä on tehty ja pikku pakkasessa ulkoiltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valohoito kesken Suomen pimeimmän vuodenajan teki todella hyvää!

   Lumi ja pikkupakkanen ovat kyllä niin parempi keli kuin loska ja tihkusade. Toivottavasti Etelä-Suomikin saa pitää pienen lumipeitteen koko loppuvuoden.

   Poista
 5. Ihanaa reissua ja manaatit ovat niin liikkiksiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manaatit ovat niin söpöjä, onneksi saimme uitua tuon yhden manaatin kiinni ja lopulta hän antoi meidän hengailla vierellään pitkään.

   Poista