7. joulukuuta 2019

Itsenäisyyspäivä Talvipuutarhassa

Meillä loppuvuosi on juhlapainotteinen, koska kaksi poikaamme ovat syntyneet marraskuussa. Itsenäisyypäivänä yhdistimme itsenäisyyspäiväbrunssin ja esikoisen synttärit. Vieraina oli pojan kummit lastensa kanssa. Olen pitkään haaveillut brunssista Talvipuutarhan suloisessa erkkerissä ja nyt pääsin toteuttamaan sen. Olihan se erkkeri hieman ahdas meidän porukallemme, mutta syötävän suloinen! Olisin voinut istua erkkerissä ihailemassa kukkia ja koristeita vaikka kuinka pitkään.

Eikö olekin suloinen tila?


Erkkerissä oli ihania kukka-asetelmia ja kukkien tuoksua


Nämä kukin koristetut portaat ovat ihanat


Brunssille otin mukaan
-kinkulla, juustolla ja tomaatilla täytetyt croissantit
-kirsikkatomaatti-minimozzarella cocktailtikkuja
-hedelmäsalaattia
-voisilmäpullat
-keksejä
-kahvia, glögiä ja limsaa

Talvipuutarha on yksi suosikkipaikoistani Helsingissä. Tämän joulun koristelu ja kukat ovat minusta erityisen hyvin onnistuneet. Talvipuutarhassa iskee suorastaan kuvausmania, kun ympärillä on niin paljon kauniita yksityiskohtia. Itsenäisyyspäivän kunniaksi pöydillä oli pieniä kukka-asetelmia valkoisena tai taivaansinisenä.

Lisätietoa täältä: Talvipuutarha


Minusta nämä kukat ovat suloiset







6 kommenttia:

  1. Ompa teillä ollut kiva brunssi, upeissa puitteissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvipuutarha on tosi kiva kohde etenkin näin joulun aikaan, kun siellä on paljon kukkivia kukkia ja ihanat koristeet :)

      Poista
  2. Onpa kaunista ja nuo kaikki kuvat niin ihania. Tuolla voisi käydä, kun seuraavan kerran käy Helsingissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvipuutarha on kiva kohde. Se on parhaimmillaan joulukuussa ja pääsiäisen aikaan, jolloin sinne tuodaan runsaasti kukkivia kukkia. Kesäisin voi vierailla ulkopuistossa, jossa on upeat kukkaistutukset mm. pioneja.

      Poista
  3. Ihana paikka, jossa tosiaan tulee käytyä liian harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvipuutarha on kiva paikka ja parhaimmillaan juurikin joulun tai pääsiäisen aikaan. Minulla on autolla siihen niin helppo matka, että minun tulee käytyä siellä melkein vuosittain. Siihen aikaan, kun pokemonitimme keskimmäisen kanssa, niin käytiin siellä koko ajan :D Ympärillä on todella hyvät poketuspaikat :D

      Poista