12. lokakuuta 2018

Pikamoikat

Oi että päivät ja viikotkin menevät nopeasti! Aika ja voimavarat eivät meinaa riittää aktiiviseen blogin päivitykseen, mutta rykäisen tällaisen pikapäivityksen.

Georgian reissu oli todella onnistunut. Tbilisissä on hyvä tunnelma. Kaupunki on siisti ja turvallinen. Turistinähtävyyksistä suurin osa sijoittuu vanhaan kaupunkiin, joka on sekoitus kaikenlaista. On hylättyjä taloja keskeisellä paikalla, kauniita parvekkeita, rujoja takapihoja, soliseva joki, vesiputos, kauniita puistoja ja kirkkoja jokaiselle uskontokunnalle. Ja tietenkin minulle tärkeä asia: ruoka on niin hyvää! niin ja todella edullista.

 Suloinen georgialaiskylä, taustalla siintää vuoret

Tbilisin moderni maamerkki Freedom bridge

Kokopäiväretki Armenian puolelle tutustumaan Unescon maailmanperintölistalla oleviin 900-luvun luostareihin oli aivan mahtava. Opas oli heittämällä top3-opastuksien joukossa ja meillä oli niin hauskaa hänen kanssaan.

Yksi kolmesta luostarista, joissa vierailimme

Muuten tuntuu edelleen siltä, että voimat katoavat jo kesken työpäivän ja iltaisin työpäivän jälkeen olen nuupahtanut märkä rätti. Onneksi Hra Kepponen on ollut paremmassa iskussa ja menestyksekkäästi pitänyt pesueen ruuassa. Minä olen voinut keskittyä tekemään pari herkkuruokaa viikossa. Edessäni on ensimmäinen ohjelmoimaton viikonloppu pitkään aikaan. Tekemistä toki olisi, mutta ei mitään aikataulutettua. Jos ennustukset hyvästä säästä toteutuvat, aion ehdottomasti ulkoilla ja nauttia tuosta aivan mahtavasta ruskasta. Ehkäpä sunnuntaina ehdin purkamaan hiukan enemmän matkakokemuksiani Georgiasta blogiin.

Mukavaa viikonloppua!

Ruska 2018 - aivan mahtava!

6 kommenttia:

 1. Vähän ehdin jo kaivata matkapostausta, mutta ihan rauhassa, oman jaksamisen mukaan 😊

  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin himoittaa kovasti päästä käymään kuvia lävitse ja kirjoittaa matkajuttua. Siinä voi elää reissun kohokohdat uusiksi. Vielä kun saisin jostain näppärästi hankittua georgialaista hachapurileipää kirjoituksen kyytipojatksi ;) niin ja kun löytyisi vielä sitä aikaakin.

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanaa kun pikapostasit. Täällä me odotellaan, ja ollaan vaikka ei aina aika bloggailuun riitä.
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista