14. huhtikuuta 2018

Mahtava jäähotelli SnowVillage

Olen eri medioista nähnyt jäähotelleja, kuten Kemin lumilinnan ja todennut, että ihan kiva, mutta en ole tuntenut mitään tarvetta vierailla jäähotellissa. Tilannehan muuttui aivan täysin kun mediaan ja someen alkoi tulla kuvia Levin lähettyvillä sijaitsevasta SnowVillagesta, jonka teemana oli Game of Thrones. Halusin ehdottomasti päästä näkemään jäähotellin!

Paikka oli ehdottomasti vierailun arvoinen, pojatkin innostuivat siitä.

Tervetuloa virtuaalikierrokselle kanssamme

Hra Kepponen ja pojat sisäänkäyntitunnellissa 

Sisäänkäyntitunnelin "timantit" 

Jääbaari 

Jääbaarin lohikäärme

Jääbaarin pystypöydät 

Jääbaari

SnowVillagessa oli tavallisia huoneita, jotka olivat koristelemattomia. Sviiteissä oli joku upea jääveistos seinässä. Koska teemana oli Game of Thrones osa sviittien jäätaiteesta ei ollut rauhallisia yöunia edistävää ;) Minusta hienoin ja pelottavin oli White Walker sviitti.


Tuskin tulisi uni silmään white walker sviitissä

Valaistuksen väriä vaihtava sammakkosviitti oli myöskin todella upea ja astetta nukuttavampi kuin white walker.Tässä vielä kurkkaus muutamaan sviittiin lisää.
Tarjolla olisi ollut myös viiden hengen sviitti ja matkavarausten yhteydessä kyselinkin pojilta, että haluaisivatko he yöpyä jäähotellissa. Meidän pojat sanoivat suosivansa lämmintä, Netflixiä ja saunaa. Hurjapää-keskimmäinen oli pettynyt ettei päässyt yöpymään jäähotelliin.

Jäähotellissa on jääbaarin lisäksi jääravintola sekä jääkappeli. 


Vierailun ainoa pieni pettymys oli, että Game of Thronesin rautavaltaistuimelle eli teeman mukaisesti jäävaltaistuimelle ei saanut istua. Olisinhan ehdottomasti tarvinnut kuvan itsestäni valtaistuimella "Cersei is down, the new empress is Rva Kepponen!"

Jäävaltaistuin

kasvottomat


Kivaa oli! Suosittelen vierailemaan joko Kemillä tai Levillä jäähotellissa. Kyllä ne ovat elämys suomalaisellekin eikä pelkkä vetonaula ulkomaalaisille turisteille.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno! Minä sain itsestäni kuvan Rautavaltaistuimella pari vuotta sitten kun Narinkkatorilla oli pari päivää kiertävä Game of Thrones- näyttely. Ei ylettyneet mun töppöjalat maahan asti...Istuin oli joku kopio vaan, mutta nöyttelyssä ainakin väitettiin että mukana ollut Aryan Neula oli ihan se samainen jota Maisie Williams käytti kuvauksissa. (En malta odottaa uusia jaksoja, tai uutta kirjaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ollutkin hieno! Miten on mahdollista, että minulta on mennyt kokonaan ohitse GoT näyttely Helsingissä?! Olisipa ollut kiva käydä siellä ja päästä istumaan vaikka edes kopio-rautavaltaistuimessa.

   Poista
 2. Varmasti kokemus vailla vertaa! Osa teoksista tosiaan melko pelottavia. Kyllä on taitavasti toteutettuja nuo jäätaideteokset. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koko perhe tykkäsi vierailusta! Ei ole lumilinnat pelkästään turisteja varten :)
   Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 3. Ihan mieletön paikka! Saiko noissa huoneissa siis ihan oikeasti yöpyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eikös olekin!
   Päivisin jäähotelliin myydään sisäänpääsylippuja muistaakseni klo 22 yöpyvät vieraat pääsevät huoneisiinsä. Hotellista saa jonkun pakkasmakuupussin ja muita tykötarpeita yöpymistä varten, muitaakseni oli vuokrattavana lämpökerrastokin. En tiedä, kuinka mahtaisi nukuttaa tuollaisessa -5 asteessa. Toisaalta vauvathan nukkuvat todella makeasti vaunuissa pikkupakkasessa, joten ehkä se toimisi aikuisellakin :)

   Poista
 4. Ihan jotain mieletöntä ja kyllä olen vähän kade tästä käynnistä. <3 Huippupaikka, vaikuttava ja hieno.

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin hieno paikka! Me tykkäsimme siitä todella paljon ja täytyy sanoa, että GoT-teema oli se joka sai minut valitsemaan Lapin Himoksen sijasta.

   Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 5. Vau, upean näköistä! Kaikkea sitä osataan tehdä!
  Mutta tosiaan, ei ehkä tulisi uni silmään ainakaan tuossa ekan kuvan sviitissä :D Ja mahtaisiko muutenkin palella? Minä ainakin olen niin vilukissa, että valitsisin myöskin lämpimän hotellihuoneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SnowVillage oli kyllä hieno paikka! Kuvien perusteella Kemin lumilinna on myöskin upea.

   En minäkään tiedä, että miten jäähotellissa olisi nukuttanut. Olisin voinut lähteä kokeilemaan, jos lapset olisivat innostuneet jäähotellista. Mutta pojat tykkäävät enemmän lämmöstä, Netflixistä ja wifistä :) Aika kallistakin olisi ollut yöpyminen, joten senkin suhteen oli sopivampaa käydä vaan tsekkaamassa paikka. Sen pääsylipun arvoinen se todellakin oli!
   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista