24. syyskuuta 2017

Voihan flunssa!

Meille tämä syksyn ensimmäinen flunssa-aalto on iskenyt raskaasti.

Keskimmäisellä tauti ei ottanut hellittääkseen lainkaan vaan kehittyi sairaalahoitoa vaativaksi keuhkokuumeeksi. Pojan vointi on onneksi kohenemaan päin ja hän on tänään jaksanut istua telkan ääressä. Odotettavissa on pidempi toipilasaika. Minulle tuli muutaman terveen päivän jälkeen uusi aalto flunssaa. Olen tuntenut oloni pohjattoman väsyneeksi ja yskä on niin karmea, että harkitsen tena ladyjen ostamista.

Toivottavasti pääsemme tästä ensi viikolla uuteen nousuun.

Toivottavasti pääsisin nauttimaan aurinkoisesta syyssäästä

26 kommenttia:

 1. No voihan rähmä! Itse sairastin tautia puolitoista viikkoa ja sekin tuntui vuodelta. Toivotaan pikaista paranemista koko porukalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tauti on kyllä kurittanut meidän porukkaa kovalla kädellä. Toivottavasti päästään tästä eroon ilman uusia sairaalakäyntejä.

   Poista
 2. Voi rähmä! Toivottavasti ukkelis käy piakkoin ostamassa sulle niitä Tenoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hanurista on tällainen sairastelu. Onneksi tuon pienen potilaan kunto nousee kohisten.

   Poista
 3. Voi ei!
  Pikaista paranemista sinne!❤️

  VastaaPoista
 4. Oi ei :( Keuhkokuume kuulostaa jo todella ikävältä. Toivottavasti poitsu on jo paranemaan päin ja teillä muillakin helpottaa! Täällä myös edelleen kovin flunssainen olo, ja kaipa tää jotain poskiontelontulehdusta enteilee taas...

  Paranemista viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tauti on aika rajusti kurittanut meidän perhettämme ja etenkin tuota keskimmäistä. Keskimmäinen on jo kotihoidossa ja kunto nousussa.

   Hoida sinäkin itsesi kuntoon! Näistä taudeista kun ei ikinä tiedä, että mitä tulee jälkitaudiksi.

   Poista
 5. Oi poikaraukka! Ja te kaikki muutkin. Onpas teitä kiusattu ärhäkällä flunssalla.

  Mulla oli lyhyt tauti, mutta olen nyt neljä viiikkoa ollut enemmän tai vähemmän tukossa. Hetken jo haaveilin kehkokuumeesta ja sairaalasta. Tiedätkö nämä äitihaaveet aiheesta "olispa kiva levätä oikeasti".

  PArantukaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika yllättävä on ollut tämä tauti ja etenkin se, että se on iskenyt lapseen niin rajusti. Aikuisella kun ei edes nosta kuumetta.

   Tunnen nuo äitihaaveet, joissa kipsattu raaja tai keuhkokuume kuulostavat ajoittain erittäin houkuttelevalta vaihtoehdolta ;) Been there

   Poista
 6. no voi pientä ihmistä! Mahtaa olla teillä kierrosluvut kohta kohdillaan, kun normaalisti aktiivinen kaveri joutuu lepäilemään.
  Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä odotellaan kierroslukujen nousua. Tuntuuhan se hyvin oudolta, kun perheen ikiliikkuja vaan maata pötköttelee. Eilen hänen piti saada pelailla pleikalla ja siinä meni liian pitkään, seurauksena oli takapakkia toipumiseen. Nyt meillä todellakin makoillaan.

   Poista
 7. Voi harmi kun noin teitä pöpöt kiusaa😢 Pikaista paranemista ja toivottavasti pääsette pian kaikki nauttimaan ulos syksyisestä säästä❤👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :)
   Edelleen vietetään täällä sairastupaelämää. Toivottavasti ensi viikolla alkaisi terveempi elämä.

   Poista
 8. Huh mikä kohtalo pojalla! Onneksi voi jo paremmin. Uutta nousua koko porukallenne toivottelen!

  Itse onnistuin juuri ja juuri väistämään flunssan. Kurkku oli kipeä monta päivää, ja aamulla vähän räitti, mutta onneksi se jäi siihen. Mutta kyllä se flunssa varmaan meikäläisenkin kohdalle vielä kosahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vieläkin sairastellaan. Onhan noita flunssia ollut ennenkin, mutta eipä ole tällaista ollut. Toivottavasti tämä ei ole mikään helposti tarttuva tai ensiaalto syksyn influenssasta. Sen verran on raju tauti, että huonokuntoiset potilaat eivät välttämättä selviä tästä :(
   Pysy terveenä!

   Poista
 9. Voi kurjuus! Meillä pieni syysflunssa käväisi pojilla, mutta minä ja mies ollaan toistaiseksi säästytty. Keuhkokuume on kyllä tosi kurja, minulla itselläni oli keuhkokuume muutama vuosi sitten ja toipuminen kesti pitkään.

  Paranemista teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keuhkokuume vetää kyllä ikiliikkujalapsenkin ihan lötköksi ja paraneminen vie aikaa. Keskimmäinn oli melkein 3 viikkoa pois koulusta. Aika raju oli tuo meidänkin tauti ja useampi päivä on mennyt lepäillessä kuumeen laskettua.

   Poista
 10. Siis voi ei, tuo on niin ikävää. Onneksi poika on kuitenkin nyt jo parempaan päin. Ei muuta kun voimia ja jaksamisia sinne flunssan keskelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Pojan viimeisimmät labratulokset tulivat tänään ja seuratut arvot ovat palanneet normaaleiksi. Eilen alkoi koulutie, varovaisesti 2 tunnin koulupäivällä. Onneksi muu perhe selvisi sentään kovalla flunssalla.

   Poista
 11. Toivottavasti siellä ollaan jo terveenä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4/5 perheestä menee huomenna kouluun/töihin, joten voiton puolella ollaan!

   Poista
 12. Otettiinko influenssanäytteet?
  Terv. Utelias lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei otettu.
   Kaikenlaista muuta on kyllä viljelty, mutta epäilys influenssasta nousi vasta myöhemmin. Jos tämä oli uutta kausi-influenssaa, niin kovaa settiä on tulossa :(

   Poista
  2. Mä kuulin että tänä vuonna on influenssa alkanut jo ennen rokotteita ja ollaan niiden suhteen myöhässä. Kuulosti kyllä influenssalta teillä...

   Poista
  3. Minäkin luin lehdestä sairastellessamme, että influenssatapauksia on jo havaittu. Niitä oli muutama kymmen testein varmistettua, mutta noita testejähän tehdään aika harvakseltaan.

   Poista