10. syyskuuta 2017

Travel postcards

Moikka Englannista! Olemme perhereissussa ja mukana on ystäväni Anna. Askelmittarini pyörähtää 10000 askeleen jälkeen ympäri ja sehän suorastaan pyörii. Kyllä on tullut käveltyä. Meidän pienet ikiliikkujat vetäisi juuri 12 tunnin yöunet. Rankkaa tämä kaupunkilomailu 😂

Ensimmäinen etappimme oli Cotswolds, jossa olimme esikoisen kanssa kahdestaan ja muu perhe olikin silloin vielä Suomessa. Hyvin jaksoi vajaa 13v innostua vanhoista taloista ja kahviloista.Mukavaa sunnuntaita!

18 kommenttia:

 1. Vautsi! Ihanat kuvat! Kyllä reissussa käynti aina piristää kummasti!
  Iloista syyskuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Reissuista saa kyllä niin paljon uusia kokemuksia, että vähän aikaa on pää suorastaan pyörällä. Ja kaupunkilomien jälkeen vielä jalat hellinä :)
   Kiitos samoin - mukavaa syyskuun jatkoa!

   Poista
 2. Oho, mites te nyt sinne olette hilpaisseet. :-D Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli pitkä viikonloppu Lontoossa. Mentiin esikoisen kanssa etukäteen ja muu perhe tuli perässä. Nyt ollaan onnellisina matkakokemuksista takaisin kotona. Pikkasen on väsynyttä porukka :D :D

   Poista
 3. Hyvää reissua!Englannissa on aina niin kiva käydä!Täällä sataa vettä eikä tarvitse kuvitella ulos menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on sellainen viha-rakkaussuhde Lontooseen ja oikeastaan koko maahan. Missään en ole saanut niin huonoja hotellikokemuksia kuin Englannissa eikä missään kulkuvälineet ole olleet niin epäluotettavia. Nyt meni kaikki hyvin. Taidan olla suhteessa kallistumassa sille rakkaus puolelle :)

   Poista
 4. Ihanat ovat maisemat! Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 5. Viehättävä Cotswolds! Kaunista vanhaa Englantia. Minulle tuli mieleen irlantilaiset pikkukylät... siellä kun olen joskus asunut.
  Antoisaa ja mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cotswoldsin kylät olivat suloisia. En ole ikinä käynyt irlantilaisissa pikkukylissä, mutta voin hyvin kuvitella samantyylisiä paikkoja. Varmasti kivoja paikkoja asua, jos työmatka ja palvelut järjestyvät jouhevasti.

   Poista
 6. Todella viehättävän näköistä! Ihanaa reissua teille kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Cotswoldsin kylät olivat tosi suloisia. Koko reissu sujui mukavasti ja olen ylpeä siitä, kuinka lapseni jaksoivat kiinnostua British museumista ja Toweristakin.

   Poista
 7. Voi kuinka viehättävän näköistä. Noista vanhoista taloista innostuu kuka vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cotswoldsin kylät olivat todella suloisia. Jäi vähän polttelemaan ne kylät jossa olisi niitä ruokokattoisia taloja. Ehkä vielä joskus sinne uudestaan :)

   Poista
 8. Oi miten ihanan näköistä,hienot kuvat!!😍 Oikein mukavaa reissua teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me olemme jo palanneet onnellisesti takaisin ja reissu meni mukavasti.

   Poista