29. heinäkuuta 2016

Täydellistä löhölomaa

Olemme poteroituneet appivanhempien eräämaahenkiselle mökille. Täällä luonto on ihanan lähellä ja osittain aivan koskematonta. Näissä maisemissa silmät ja sielu lepäävät.En ole mökki-ihmisiä, mutta nämä säät ovat tehneet mökkeilystä ihanaa. Loma koostuu laiskanpulskeista aamuista, uimisesta, uimisesta, uimisesta ja auringonlaskujen ihailemisesta. Ehkä käydään kyläkaupalla ostamassa maitoa ja jäätelöt.


Vesi on ihanan lämmintä ja aurinko on paistanut joka päivä. Olen tuntenut suurta iloa ja kiitollisuutta tästä viikosta. Niin ja rentoutta.


Isomman kauppareissun yhteydessä kävimme Virtojen laivarannalla uimassa. Mieleni tekisi lähteä sieltä höyrylaivaristeilylle, mutta lomalaiskuus voittaa :)

Kihniön Pyhäniemeen  saakka jaksoimme ponnistaa tapaamaan ystävääni. Oli mukavasti vilskettä, kun paikalla oli 6 poikaa ja tyttövauva.


Lasten hampurilainen
Retkeilyssä olennaista on ruoanlaitolta välttyminen 


Ihanaa heinäkuun viimeistä viikonloppua!!

10 kommenttia:

 1. Uskon, että noissa maisemissa sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Kauniita kuvia ja tunnelma tuli ihan tänne asti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnolla ja auringonpaisteella on hyvää tekevä vaikutus :) Voi, olisipa vielä pari viikkoa lisää lomaa ja hellettä

   Poista
 2. Aikamoista haipakkaa teidän elämä on viime aikoina ollutkin, joten varmaan pieni laiskottelu on ihan paikallaan. :-)

  Ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskottelu tekee niin hyvää koko perheelle. Lisäksi minulla on siihen luontaista lahjakkuutta - Harmihan se olisi jos sitä ei ikinä pääsisi hyödyntämään ;)

   Poista
 3. Nuo kuvat kyllä puhuvat puolestaan. Jo kuvien katselu rentouttaa, ja sinä sentään olet siellä maisemassa. Relaa nyt oikein olan takaa :) <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rennosti on otettu täällä, mitä nyt välillä joudumme erotuomaroimaan nuoria urosta;) Ihan hirveän ikävää on, että miehen pitää olla töissä maanantaina.

   Poista
 4. Wau, miten ihana löhöilypaikka teillä onkaan. Sää on ollut kyllä mainio mökkeilyyn. Viikosta olisi varmasti tullut erilainen, jos olisi satanut vettä koko ajan.

  Ja löhöily on niin tärkeää, se, ettei ole mitään varsinaista tekemistä. Ollaan vaan ja eletään tilanteen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löhöily on juuri parasta! Minulle se onnistuu helpommin muualla kuin kotona, ei pyöri mielessä tekemättömät työt eikä tule roikuttua koneella tai Netflixin ääressä tuntikaupalla.

   Minusta myös mökkeily vaatii hyvää säätä ja uimamahdollisuutta. Viime kesänä kertyi kilometrejä, kun piti hakea viihdettä mökkeilyyn. Ajoimme sen puolitoista tuntia suuntaansa kylpylään sekä Power parkiin.

   Nyt pitäisi pakata ja lähteä kotiin ja minä antimökkeilijä haluaisin jäädä tänne :)

   Poista
 5. Aaah, ihana paikka! Nauttikaa!

  Täällä on jalkauduttu jo viikko sitten takaisin työelämään ja oravanpyörään. Huoh! Ihminen ei ole ikinä niin väsynyt kuin lomalta palattuaan. Alkuviikosta tuntui ihan fyysistä kipua ihan vain siitä, että on pakko vääntäytyä hereille aamulla kukonpierun aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkaa ensi viikolla työt, miehellä jo maanantaina. Minulla tulee olemaan ihan samanlaiset fiilikset. Loma on mennyt aivan liian nopeasti ja sitä oli taaskin liian vähän. Ajatus 5:30 herätyksistä puistattaa. Miten ihmeessä sitä taas pääsee siihen rytmiin? Mulla ei ilmeisesti ole lomaakaan kuin vasta ensi vuonna. Masentuneena totesin, että joulukuussa lomapäiviä on tänä vuonna 2. Masennun :(

   Poista