13. heinäkuuta 2016

Synttäröitymistä

Aika harvoin tulee vietettyä aikuisten synttäreitä mitenkään sen kummemmin. Omien synttäreideni ajankohtana olen yleensä lomalla mökki- tai reissuolosuhteissa. Tänä vuonna olimme kaupungissa ja aloinkin muutamaa päivää ennen syntymäpäivääni kyselemään pojilta, että mitä he hankkivat minulle syntymäpäivälahjaksi.

Oikeastaan en toivunut lahjaa, vaan jotain itsetehtyä kuten kortin. Kuopus lupasi ostaa suklaata. Keskimmäinenkin halusi ostaa jotain pientä, mutta ilmoittautui täysin varattomaksi. Niinpä pojat hoitivat lahjahankinnat kirjaimellisesti palautuspullobudjetilla. Hra Kepponen avusti poikia ja osti pojille hieman lisätarvikkeita synttäriyllätyksen valmistamiseen.

Illalla en saanut poikia millään nukkumaan eikä Hra Kepponen mokoma osallistunut nukutustalkoisiin lainkaan. Syykin selvisi. Vähän ennen puolta alkoi jatkuva kysely: "mitä kello on?" Pojat halusivat yllättää minut heti, kun vuorokausi vaihtui.

Sekä keskimmäinen että kuopus olivat molemmat tehneet minulle ihanat kortit. Sen lisäksi keskimmäinen oli valmistanut minulle kaulakorun. Lahjaksi sain lisäksi suklaata ja askartelutarvikkeita. Ihanat murulaiset!

Koru ja ihanat kortitAamulla kuulin, kuinka keskimmäinen tuli herättämään Hra Kepposta: "Isi, voisitko vähän auttaa puuron teossa?" Sain aamiaiseni sänkyyn. Hra Kepponen oli ostanut minulle lahjaksi tarjotinpöydän, jolta aamiaisen syöminen sujuu mukavasti sängyssä. Oih, mikä aamu!

Luksusaamiainen. Pojat olivat peranneet mansikatkin ja asetelleet ne kauniisti lautaselle.

Seuraavaksi lähdin vanhemmilleni. Isälläni oli kauppa-asioita hoidettavana ja muistuttelin siinä ehkä hiukan suureen ääneen, että tyttärellänne on tänään syntymäpäivä. Vaari palasikin ostoksilta mansikkakakun kanssa. 

Nam!

Jaksoin juuri ja juuri vyöryä takaisin kotiini päiväunille. Niiden jälkeen olikin Hra Kepposen valmistama illallinen ja esikoisen synttärilahjaksi tekemä pannukakku.

Taas herkutellaan

Synttärijuhlinta ei suinkaan päättynyt tähän. Syntymäpäivääni seuraavana arkipäivänä ystäväni tarjosi minulle aamupalan ulkona. Ihanaa!

Aamupala ulkona hyvässä seurassa 

Ystäväni antoi minulle lahjankin. Paketista paljastui ihastuttava Escadan kesätuoksu.


Eikä tässä vielä kaikki. Ennen lomille jäämistäni kävimme uimakaverini kanssa aamu-uinnilla. Ystäväni tarjosi melkein syntymäpäiväni kunniaksi minulle aamukahvit. Yleensä syön aina karjalanpiirakan, mutta olihan tämä melkein synttäripäivä ihan täydellinen tekosyy syödä aamupalaksi voisilmäpulla. Tuliais-synttärilahjana sain vielä uuden Cyprus-uimakassin. Edellinen on mainoskamaa Matkamessuilta ja uusi pesee sen 6-0.


💖 💖 💖 Perhe ja ystävät 💖 💖 💖 

Tämä postaus on ajastettu. Toivottavasti olemme turvallisesti Balttian matkamme ensimmäisessä pääkohteessa Riikassa ja toivottavasti auto on tallessa ja kolaroimaton. Reissun etenemistä pääset kurkistamaan instassa https://www.instagram.com/kepposet/


12 kommenttia:

 1. Ihania synttäriyllätyksiä! <3 Myöhästyneet onnittelut!

  Toivottavasti matkanne on edennyt hyvin. Täytyykin käydä tuolla Instassa kurkkimassa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu.
   Matka meni mukavasti, pääsimme kahdella pysähdyksissä Tallinnasta Riikaan. Riikan liikennejärjestelyt keskustassa ovat eksoottiset. En ole ikinä kokenut t-risteystä jossa yksisuuntainen kohtaa kaksisuuntaisen etelä-pohjiissuunnassa sekä itä-länsisuunnassa. Ihan ansaitusti soi torvi takana, kun hetken löi tyhjää että mille kaistalle pitäisi ajaa :D :D

   Poista
 2. Ihanat synttärijuhlat ja varsinkin kivat yllätykset! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa sinua juhlittu moneen otteeseen ja ihanasti! Onnea täältäkin!

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut! Ihania yllätyksiä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat lapset ja mies sulla. Rakkaus ovat kertakaikkiaan.

  Iloa matkaan ja onnet synttärien johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mies, pojat, vaari ja ystävät muistivat minua ihanasti.

   Poista
 6. Oi, oi, mitkä synttärit :)

  Mukavaa reissua!!

  VastaaPoista