20. heinäkuuta 2016

Pikamoikat Liettuasta

Lomamatkamme jatkui Riikasta Liettuaan. Vilna olisi ollut varma kohde, mutta valitsin mustan hevosen eli Kuurinkynnään. Tuo UNESCOn maailmaperintökohde valtasi sydämeni heti. Itämeri ja saaren luonto olivat aivan ihania! Olisimme viihtyneet saarella vaikka kokonaisen viikon. Kuurinkynnäästä lisää myöhemmin, nyt pari "maistiaista".12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kylmäähän se oli. Pojat tosin tarkenivat märkäpuvuissa liian pitkään ;) kyllä siinä pari tuntia aina hurahti tai hirvittävällä vänkäämisellä sai pojat tunnin päästä pois vedestä. Minä en uinut, kun en ole vieläkään saanut hankittua märkäpukua itselleni.

   Poista
 2. Maistiaiset lupaavat hyvää. Täälläkin suunnitellaan reissua maailmanperintökohteeseen. Tosin himpun verran lähemmäksi. Kaikenlainen luontomatkailu on poikasakilla palkitsevaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontomatkailu on mukavaa ja pojat saavat hyvin purettua energiansa :) Minä ihastuin kovasti Kuurinkynnääseen ja harmitti jatkaa matkaa.

   Poista
 3. Ihaillen olen katsellut kuvia Instassa eli mielenkiinnolla odottelen postausta aiheesta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Viimeinen Balttian maa eli Viro menossa. Enköhän ehdi jotain naputtelemaan, ennenkuin siirryn mökkeilemään ja nerittömään elämään. Työnantajan liittymässä on dataa niin kituisesti, että se loppuu aina. Eikä edes omalla rahalla saa ostettua lisää. Pakollinen somepaasto tulossa tai sitten pitää ajella paikalliselle kirjastolle tai ABClle ihan päivittäin :D

   Poista
 4. Vilnassa käynyt monta kertaa, mutta vaan päivä tai yhden yön reissulla. Nuo upeat rantahiekat on jääneet Liettuasta näkemättä vaikka niitä kovasti silloin meille kehuttiin. Siellä me kökötimme aina Jurmalan rannoilla, vaikka kuvista päätellen olisi kannattanut todellakin käydä tuolla.

  Kivaa reissun jatkoa, ehkä törmätään jossain, perjantaina autoillaan Riikaan ja Riiasta körötellään kyllä varmaan ajoittain Jurmalaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno on Jurmalan rantakin, mutta Kuurinkynnäs oli ainutlaatuinen kokonaisuus. Vilnaa ajattelin sellaiseksi viikonlopun kohteeksi aikuisten kesken sitten joskus.

   Me ehdimme kotiin, kun te saavutte Latviaan. Olisin tarjonnut sinulle kyllä kakkukahvit Riiassa, jos olisimme sinne yhtäaikaisesti osuneet.

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Tuonne pitää itsenikin joskus päästä. Ensin tosin pitää googlettaa, että missä paikka on. :-) Mukavaa loppumatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuurinkynnäs oli minusta ihana paikka. Jos olisi lähempänä, kävisin säännöllisesti.
   Palasimme juuri kotiin, autokin on ehjänä ja kaikkiaan Balttiasta jäi hyvin postiivinen fiilis :)

   Poista
 6. Kivoja maistiaisia. Lisää kuvia odotellessa :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eiköhän tässä pyykkäyksen ja mökkikamppeiden kasaamisen välillä ole hyvä postailla lisää kuvia :D :D
   Kiitos samoin - aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

   Poista