5. lokakuuta 2012

Työpisteen kohennusinspiraatio

Kiitos lukijat runsaista kommenteista edelliseen postaukseeni. Osa niistä inspiroi minut välittömään työpisteeni kohennushankkeeseen ;)

Miltäs nyt näyttää: on kahvikone, tuore sämpylä, pullaakin voisi perjantain kunniaksi paistaa, tuoreita hedelmiä ja vielä korkkaamaton Ouzo-pullo. Keksit unohtuivat kuvasta. Lisäksi olen sytyttänyt jokaisen lampun ja parkkeerannut autoni hallipaikkaan ;)

Ei puutu kuin hyvä seura.


Kotitoimistolla on hyvä olla.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Mä jo luulin, että olet raahannut tämän kaiken työpisteellesi toimistoon...mutta olitkin kotona. Etätyöt ovat parhautta! Vielä Ouzo-pullokin pisteenä i:n päälle. Ihana!!! Oliko hyvä työpäivä?

  VastaaPoista
 2. Näyttää huomattavasti paremmalta kuin hetki sitten ! :D

  VastaaPoista
 3. zirk:
  Keräsin tähän kuvaan asioita, joita ihmiset mainitsivat omista tai minun työpisteestä. Yhdellä oli perjantaisin pullaa, Marikalla oli pöydällä Ouzo-pullo, tietysti kahvia, sitten jokainen valo päälle, kun ilmeisesti kolleegan toimistolla palaa vain joka toinen lamppu :) Ja pitihän sitä sitten kerrankin nokittaa koko komeus ja iskeä päälle kotitekoinen sämpylä ja hedelmät.

  Työpäivä oli muuten ihan jees, mutta asiakas oli perjantai-iltapäivänä 1t 15min myöhässä. Minä muuten "tapaan" asiakkaita usein samalla tavalla kuin työkavereitakin: eli sähköisesti. Pidin asiakkaalle presentaatiota puhelimitse ja nettijärjestelmän avulla. Voi olla yllättävää, mutta se on tavalliseen tapaamiseen verrattuna ihan älyttömän raskasta. Keskustelun seuraaminen on huomattavasti vaikeampaa ja mä en aina tiedä, että kuka puhuu asiakas vai oman myyntikonttorin kaverit. Eikä tilannetta helpota se, että kukaan ei puhu omalla äidinkielellään.

  Petriina: No niin minustakin :)

  VastaaPoista
 4. Juu, luin edellisen postauksen muut kommentit, joten tiesin Ouzon idean. Hyvä veto! :)

  VastaaPoista
 5. zirk:
  Tarkkaavaiset lukijat ovat pop :)

  VastaaPoista