7. maaliskuuta 2012

Barcelonan (ja päivän) paidat

Katse pitäisi oikeasti olla poikien välikausivaatteissa, mutta Barcelonan reissulla se lipsahti hetkellisesti t-paita osastolle. Lelutuliasten hakureissulla nappasin mukaan muutaman t-paidan. Paidat olivat pojille mieleisiä ja tykkään itsekin, vaikka satsissa on kaksi pääkallopaitaakin (hyvästi "EI pääkalloille"-linja?)

Esikoisen paidat. Pieni pääkallo auringon keltaisella pohjalla menee äidillekin :)

Kun kerran annoin pikkusormen pääkallolle, niin meni koko käsi.
Valkoinen pääkallopaita keskimmäiselle.
Punainen autopaita kuopukselle. 

Tämä paita on kuopuksesta sikamagee, kun painaa autoa siellä vilkkuu valo.
Sen verran kova juttu keskimmäiselle oli pääkallopaita, että autopaidasta ei tullut riitaa.

Itselleni vadelmanpunainen (vaikka kuva muuta väittää) pellavatunika

Ihastuin hehkuvaan väriin ja näihin koristeluihin

Sitten toimistoklassikoihin... 

Pitäisi varmaan laittaa joku kerta niistä isompi kooste. Mutta toistaiseksi niitä tulee tipoittain. Alla kuva yhdestä aika uudesta paitapuserosta, josta tuli heti suosikkini. Valitettavasti kuvat ryppyisenä juuri ennen pyykkikoriin sujahtamista (pyykkikorin kierto ja silityspinon hoito on niin hidasta, että sitä ei tiedä milloin olisi seuraavan kerran kuvattavissa ;) ).


Pidemmän mallinen paitapusero, jonka hihoja voi pitää alhaalla tai käärittynä. Nuo hihat ovat hyvä keksintö, paita sopii siten syksystä kevääseen ja jopa kesään. Ilme on erinäköinen pitkillä hihoilla. Olen käyttänyt paitaa tummansinisten suorien housujen, korkokenkien ja näyttävien korujen kanssa siistimpänä vaatteena. Ja sitten rennompana yhdistelmänä farkkujen kanssa.

Paitis farkkujen kanssa. 
Paidassa on napit ihan alas saakka, mutta toiseksi alin irtosi kuvatessa :(

Tykkään paljon tästä kaulakorusta paidan kanssa.

Helmethän ovat ihan ehdoton toimistoklassikko :) etenkin korvakoruina. Itselläni helmiketjut saattavat näyttää liian pikkusieviltä ja tätimäisiltä, niissä pitäisi olla enemmän näyttävyyttä ja jujua. Kuvan helmet ovat todella muhkeat. Kaulakoru on äitini vanha, 60-luvulla hankittu. Olen pitänyt sitä paljon, aikaisemmin lähinnä simppeleiden mekkojen kanssa. Siinä oli alunperin kolme kerrosta helmiä. Koska helmet ovat niin muhkeita, päätin vähentää kerrosten määrän kahteen, jotta saan korun arkikäyttöön. Tarkoituksenani on tehdä irroitetusta helmiketjusta rannekoru. Kunhan vaan joskus ehtisin.

9 kommenttia:

 1. Ai vàhànx magee tuo vilkkuva autopaita!!!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan mainioita ostoksia! Ja tuo helminauha on ihan helmi!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit, ihana reissu Barcelonassa! Kiva, kun ehdit vähän nähtävyyksiäkin kierrellä.

  Mulla nuo keväisemmässä säässä käväisyt aiheuttivat kyllä tavallista suurempaa tuskastumista talveen. Tosi tylsää oli laittaa ballerinat ja muut kevät vaatteet takaisin kaappiin. :-(

  Kivoja juttuja olit itsellesi löytänyt! Mulla tulee useinmiten vain napattua tytölle jotain, harvoin on aikaa sovittaa itselle mitään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura ja Ciacy

  Jassu: Ihan sama ongelma mulla: pikkukengissä ja kevättakissa kuljeskelun jälkeen ei kyllä nappaisi yhtään talvisaappaat ja toppatakki :(

  Mä olen alkanut reissuilla aina katselemaan vaatteita itselleni, jos vaan suinkin jaksan. Valikoimat ovat vaan niin paljon isommat ja sen lisäksi kotona on vapaita iltoja ihan liian harvoin.

  VastaaPoista
 5. Mulla oli joskus samanlainen pääkallopäätös...

  Ihanat helmet ja löydöt!

  VastaaPoista
 6. Autopaita on pienen autofanin unelma. Meillä yhdestä olisi varmaan tullut iso riita. Minustakin 60-luvun kaulakoru on hieno ja aitoa retroa. Se sopii hyvin puseroon.

  t: Rusthollarin mamma

  VastaaPoista
 7. Hanna: EI-pääkalloille on yllättävän vaikea linja pitää, etenkin koossa yli 128cm

  Rusthollarin mamma: Kiitos. Meillä kyllä riidellään melkein joka asiasta :( Mutta paidan osalta siltä toistaiseksi vältyimme. Voihan se olla, että kun t-paita kelit koittaa, niin sitten tapellaan...

  VastaaPoista
 8. Hei vähäks retee tuo tv-paita! Tahtoo kanssa:)
  Mäkin suosin tuollaisia sekä-että-hihaisia tunikoita nykyään; niin itselläni kuin tytölläkin! Sopivat Suomen vaihteleviin kevätpäiviin hyvin; aamulla -12 pakkasta ja päivällä +3 lämmintä;) Mä tosin käytän aivan liian tiukkoja farkkuja tai legginsejä/tregginsejä(no niitä farkkuisia legginsejä, mitä ne nyt on?!?), koska työpaikkani on enimmäkseen täällä kotona...

  VastaaPoista
 9. Loisto-ostoksia sekä lapsille että sinulle! Ihanan värinen tuo uusi vadelmanpunainen tunikasi!

  VastaaPoista