8. elokuuta 2011

Välikausivaatetta: Molo kuoritakki

Halusin esikoiselle jo keväällä ohuen ja kevyen takin, jota hän voi kuljettaa repussa ja sieltä kiskaista päälle tuulen tai sateen sattuessa. Löysin käytettynä Molon kuoritakin ihanana vaaleana turkoosina. Moni on kysellyt käyttökokemuksia takista.

Kevään 2010 mallia

Takki on vedenpitävä (ainakin kevyessä kevätsateessa) ja täysin vuoreton. Takki tuntuu erilaiselta, mutta ihan mukavalta t-paidankin kanssa. Hengittävä materiaali. Huppu peittää hyvin pään ja pieni lippamainen osa suojaa kasvoja. Kaulus on vuorattu fleecellä. Edessä kaksi kunnon taskua. Hyvät vetoketjut. Vastaa kokoaan.

Takki sisäpuolelta -hiukan kumimaista, mutta liukasta

Takki on erittäin kevyt ja taiteltuna vastaa kooltaan noin kahta pokkaria (leveydeltä tai korkeudelta).


Koska ostin takin käytettynä en tietenkään tiedä, kuinka rajussa käytössä se on ollut. Yhdessä keväässä ja syksyssä toisen hihan tähtiheijastin on kulunut pahasti. Tämän hintaluokan takissa tuollaista ei pitäisi tapahtua.


Kiva ja toimiva takki siis! Mielestäni todella kaunis väri. Ostanko tulevaisuudessa? Tuskin. Hinta 128 euroa (Linkki Keltaiseen Ketun vastaavaan).  Minustahan tämä on lähinnä tyylikäs ja hiostamaton sadetakin korvike, joten en vaan ymmärrä takin hinnoittelua. Samalla rahalla kun ostaa kunnon välikausitakin ja sadetakinkin. Jos näitä jossain tulisi -50% alella vastaan, niin mieleni voisi muuttuakin.

Ja pojasta takissa parasta on tämä:
Vetoketjussa roikkuva kompassi. Osaa poika reissuiltaan kotiin :) Tässä on sellainen loistava puoli, että kompassi siirtyy sujuvasti siihen seuraavaankin takkiin.

4 kommenttia:

  1. Olen nähnyt takin poikasi päällä ja ihastuin takkiin. Pojat pelasivat jalkapalloa, välikausitakki ja huppari+sadetakki eivät todellakaan vaikuta yhtä toimivalta. Kallis takki, oletn ajatellut ostaa tuollaisen, kun lapseni menee kouluun.

    -Rusthollarin mamma

    VastaaPoista
  2. Makee takki. Kompassi erityisesti.
    Mutta keskenkasvuisesti täällä tirskun et kuin takin nimi voi olla molo??? :)

    VastaaPoista
  3. On tod. suolanen hinta. Mutta kivan näköinen ja ilmeisen laadukas.

    VastaaPoista
  4. Tiitu: Kyllähän tuo nimi on minua ja miestäkin moneen kertaa hihityttänyt. Ihan samaa kategoriaa kuin se, että Ruotsissa pitää aina juoda Lokaa ja Tsekeissä Revaa ;) Mimosan äiti Hanna kirjoittikin vaatefirmaan, että tietävätkö mitä brändi tarkoittaa suomeksi. Oli niitäkin vissiin vähän tirskuttanut.

    VastaaPoista