28. elokuuta 2011

Kortti pojalle

Tällaisen kortin tein p*skarteluhaasteen nro 105. Haasteessa oli määrätty värit: vaaleansininen ja valkoinen ja yksi tehosteväri. Tehosteväriksi valitsin vihreän.


Leimakuvana söpöinen lohikäärme (joltain emännältä leimattu), joka on kohotarroilla kiinnitetty. Pohjaympyrät ovat todella paksua kartonkia. Taustapaperina tulostettu onnea-paperi, jossa Distressiä ja ihan uusia metallivärejäni. Metalliväreillä käsittelin myös ympyröiden reunat (eipä näy kuvassa). Viirin leikkasin pahvista ja Glossyn avulla taivutin kuperaksi. Sitten vähän dropseja koristeeksi ja valmista tuli. Sisäpuolelle tuli pari ritaria.

Keskimmäinen varasi tämän kortin itselleen, joten on se ainakin lasten mieleen ;)

Leppoisaa sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Tuo lapsipohdintasi kuulostaa niin kovin tutulta, jos vain jotain neuvoja tietäisin. Itse haemme niitä muilta, mutta meillä on vain yksi haastava lapsi tällä hetkellä. Tiedä sitten tulevaisuudessa.

  Tämä kortti on aivan hurjan suloinen! Oikein vangitsee katseen. Ihana tuo viiri kun se menee sivun yli!

  VastaaPoista
 2. Ihana leimakuva, voi miten kivasti oletkaan tuon viirin laittanut.

  Sitten lapsiasiaa, kirjoitit kuin minun suullani, meillä on kolme poikaa 5,kohta4 ja 1,5v. Minä olen päivät ja väliin illatkin heidän kanssaan (mies tekee pitkää päivää)ja kyllä välillä meinaa järki lähteä! Kun edes joskus olisi hiljainen hetki ja kun itse osaisin käyttää hermoja lepuuttavasti sen hiljaisen hetken joita kuitenkin tulee, mutta jotka lipuvat ohi huomaamatta :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana lohiskortti! Tää ei nyt kyllä tajunnut että jaa mitä metallivärejä, mutta tuo taivutettu viiri on ihan huippumainio idea!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen kortti. Mistä kummasta näin ihana leimasin on kotoisin?

  VastaaPoista
 5. ihana ihana ihana!!!! UPEA kortti!! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille mukavista kommenteista.

  Haltiakummi: ostin lauantaina sellaiset pienet metallivärit :) Ja sellaista olen sormella töpöttänyt kulmiin distressin päälle. Kimaltelee vähän. Olisin toivonut suurempaa efektiä. Ehkä kulta kimaltelee paremmin.

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle! Aivan ihana kortti! Itsekin olen jonkun verran tehnyt kortteja, mutta en nyt pitkään aikaan. Ja tuo kuvailu lasten elosta kuulostaa hyvin tutulta! Joskin meillä kähisijöitä on vain kaksi, 5 ja 2,5 vuotiaat. Mutta sama meiniki!

  VastaaPoista
 8. Ihana lohikäärmekortti:))

  Tekstileimasin on Stempelkellerin tuotantoa...sieltä saa myös suomenkielisiä tekstejä. Oman olen tilannut aikoinaan Taavan kautta, sieltä voi kyllä tilata ihan itsekkin, nämähän ovat sarjaa eli monta jouluista tekstiä samassa levyssä:)) Muita tuon kokoisia tekstejä minulla ei ole:))

  VastaaPoista
 9. Aivan IHANA! Kivat värit ja hauska viiri!

  VastaaPoista