15. elokuuta 2010

Kepposkuteet -kirkas vihreä

Keväällä pyörähdin Lindexin kautta ja siellä oli ihanan vihreitä velourhousuja. Itse tykkään vihreästä ja pojillekin se kelpaa. Koska velourhousut olivat ota 3 maksa 2, niin pitihän niitä ottaa kolmet. Esikoiselle kahdet, keskimmäiselle yhdet. Minä siis ostan samanlaisia housuja monia, suosikki resorifarkkuja on ainakin kolme paria per poika :)

Kesän jälkeen aloin katsomaan, että minkäs paitojen kanssa housuja voisi pitää. Vihreä oli niin kirkas, että meillä ei ollut yhtään sopivaa paitaa kummallekkaan pojista. Yhdet housut, jotka eivät sovi minkään kanssa yhteen, nyt vielä menee, mutta ei sentään kolmet. Etenkään kun kierrätän vaatteita isommalta pienemmälle, niin noita vihreitä veloureita joutunen katselemaan tämän syksyn jälkeenkin. Piti hommata paitoja.

Esikoiselle tuunasin T-Rex paidan. Paitana on käytetty H&M beige trikoo kirppikseltä (vähän paksumpaa ja laadukkaampaa kuin viime sesonkien trikoot). Paitaan aplikoin vihreästä joustofroteesta t-rexin. Halusin tehdä t-rexistä vähän leikkisämmän ja lapsekkaamman näköisen ja nyt vähän jännittää, että pitääkö esikoinen siitä.


T-rex on siis aplikaationi numero 2. Tällä kertaa sujui hiukan paremmin. Mutta kyllä kahden lörpän ja venyvän kankaan aplikointi on mielestäni hankalaa. Käytin kaksipuoleista tukikangasta, irtirevittävää minulla ei ole. Helpottaako irtirevittävä tukikangas trikoolle aplikointi merkittävästi? Pitäisi löytää joku paikka, josta tilata kohtuullisilla postikuluilla.

 Silmänä t-rexillä on kaulakoruni helmi

Esikoiselle löytyi Lindexin syksyn mallistosta housuihin sopiva Haisulipaita. Tämä yhdistelmä sopisi mielestäni pikkukoululaisellekin, mutta vuoden päästä todennäköisesti on jäänyt pieneksi.


Keskimmäisen housuihin löytyi myös Lindexiltä paita. Ei nyt ihan niin hyvin sopiva kuin nuo esikoisen paidat, mutta siinä työmaa-ajoneuvoja. Työmaa-ajoneuvot sopivat kaiken kanssa ja ovathan ne vihreitä :) Esikoisen vanhoista löytyi KappAhlin viime syksyn myydyimpiä kuoseja ja se käy ihanasti housuihin. Hihat pitää lyhentää.


Ihan varmasti pääsee vihreät pökät käyttöön ja mikäli sattuisivat päätymään poikien suosikkeihin, voisi paita valikoimaa täydentää jollainen vaaleansinisellä. Olisikohan vaaleankeltainen liian raju?

3 kommenttia:

 1. Ihanan kirkas vihreä. Itse olen tähän saakka suosinut murretumpaa vihreää, mutta voihan se olla että tilaa olisi kirkkaammallekin. Esikoisen lempiväri vihreä kuitenkin on.
  Eiloen juuri huomasin trikoota trikoolle aplikoidessani, että kaksipuoleisen liimaharson lisäksi irtirevittävä tukikangas olisi ollut aika hyvä juttu. Aikaisemmin olen siis sellaistakin käyttänyt, mutta sitä on alunperinkin ollut minulla ainoastaan pieni kokeilupala. Ja se on nyt tietty loppu.

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä taitava tuunailija, Marita! Pojat kulkevat tosi kivoissa vaatteissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana T-Rex, olet kyllä taitava käsistäsi:)
  Kiitos muuten kommentistasi, jossa myös tiedustelit Fimonappien tekotavasta. Kyseisen kortin nappiin en käyttänyt varsinaista muottia,tein sen Promarker tussin korkkiin ja reijät sukkapuikolla :) Aika harvoin valmiita muotteja käytän, paitsi tähteen ja piparireunaiseen kukkaseen. Niiden muotit ovat alumiinia ja olen ostanut ne Sinellistä. Kokeile ihmeessä Fimoa, siitä voi loihtia kaikenlaista kivaa, eikä hintakaan päätä huimaa, vain mielikuvitus on rajana.

  VastaaPoista