17. elokuuta 2010

Roses are red

Meikäläinen on kuin teinityttö, juuri kun edellisestä ihastuksesta toipuu, niin uusi iskee kuin tuhat volttia. Taas on siis uusi ihastuksen kohde: alkoholimusteet.

Minulla oli mahdollisuus kokeilla Mirkan hankkimia musteita. Mirkahan on tehnyt niillä upeita juttuja. Musteet oli ihanat! Musteitahan ei sinänsä pysty hyvin kontrolloimaan ne valuvat tai läiskittyvät paperille kuten haluavat, taitaja voinee määrittää suuntaa ja kokoa -aloittelija ei :) Värien hehku ja yltäkylläisyys on aivan upeaa ja kiehtovaa. 

Päivän kuvat nappasin lennossa ja sen valitettavasti huomaa. Alla erittäin punaiset ruusut. Itse tykkään kortista paljon juurikin noiden hehkuvien värien takia.


Pienehkö tilaus noista musteista piti tietenkin laittaa menemään. Arveluttaa vaan, että tulikohan tilattua liian vähän värejä. Himoitsen päästä kokeilemaan musteita kutistemuoviin. En todellakaan tiedä, mitä aion tehdä, mutta kokeilemaan pitää päästä.

Jatkan ruusuilla. En ole varsinaisesti kukkakuosifani, mutta välillä tekee mieli jotain kukkaa myös vaatteisiin. Tämän ruusukankaan nähdessäni tiesin, että haluaisin siitä paidan itselleni. Kangas huuto.netistä ja kaava joku Burdan t-paita. Valmistui jo jonkin aikaa sitten. Olen pitänyt jopa töissä mustien suorien housujen ja avokkaiden kanssa.


Lisäksi päätin pyörtää puheeni, että en ikinä julkaise itsestäni päivän asukuvaa. Aamulla räiskin nopeasti varmaan 30 kuvaa. Ja hyi yök! Minusta otetut kuvat eivät yleensä onnistu. No nämä itse itsestäni peilin kautta ottamat kuvat ovat normaaliepäonnistuminen potenssi 10 tai 100. Monissa blogeissa on tuumailtu, että olisi kiva nähdä tavallisten naisten asukuvia makkaroineen päivineen. Here you go -kokona masentava housut 44 paita 46.


7 kommenttia:

 1. Huippukaunis tuo kortti! Ja kivalta näyttää paitakin! Omien kuvien ottaminen on aika rasittavaa puuhaa, mutta kieltämättä on mukava nähdä vaatteista kuvia ihan päälle puettuina. Pistääpä silmään tuo kamerasi, voi kun joskus saisi järkkärin ...

  VastaaPoista
 2. Voi miten makee kortti! Totta, noiden musteiden hienous on just toi hallitsemattomuus. Ja ihana kommentti noista oikeista koista, surullista mutta totta, just niin kuin elävässä elämässä :)))

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä on hieno kortti ja luonnossa vieläkin hienompi!!! Noita musteitahan ei kai kukaan ole ikuna käyttänyt muuhun kuin taustoihin, ei ainakaan kuvan värittämiseen tiputtelemalla, joten olet todellinen edelläkävijä!

  Ja sen haluan vielä kertoa, että mä olen korkeintaan kokoa 36 ;)

  VastaaPoista
 4. UPEA kortti ja todella HEHKUVAT hienot värit!!!!!
  Paitasi on todella kaunis päälläsi, enkä voi mitenkään kuvitella, että kokosi olisi 46, ei voi millään pitää paikkansa, näytät todella sopusuhtaiselta ja paremminkin hoikalta kuvassa:):):)

  VastaaPoista
 5. Todella hieno ruusukortti! Hyvin onnistui mustekokeilut sinullakin!

  Yhdyn Maaretin paitakommenttiin. Olen nähnyt sinut myös livenä, enkä mitenkään voisi uskoa, että olet tuota kokoa. Että ei se paidan tai housun koko, vaan mitä silmä näkee!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Maaret ja Leonida :)

  Valitsin kyllä itselleni armeliaasti tuollaisen suoraan edestä kuvan enkä sitä sivuprofiilia :)

  Olen tehnyt noita tavallisia trikoopaitoja itse sen takia, että saan rintojen kohdalle kunnon muotolaskokset ja riittävän suuren kaula-aukon. Parempi istuvuus antaa vähän armoa. Mutta vakaasti uskon olevani taas jokus pari kokoa pienempi. Ohhoh klo 11:09 -sehän onkin jo lounasaika ;)

  VastaaPoista
 7. Todella hieno kortti! Vau! Hieno paitakin!

  pst. Minä oon sinua isompi.. Ja vakaa yritys pienentyä kokoajan. Mut hei nyt iltapalalle!

  VastaaPoista