7. kesäkuuta 2015

Lastenhuoneen kalusteita myytävänä

Lastenhuone tyhjenee kovaa kyytiä ja seuraavat kalusteet etsivät uutta kotia. Huonekalut ovat noudettavissa kotoamme Helsingistä. Toivomme nopeita noutoja :)

Lasten Kidset kirjahylly


Tukeva, laadukas kotimainen Kidset-merkkinen kirjahylly. Päävärinä tummansininen, hyllylevyt ja sisätakaseinä valkoiset. Valkoisissa hyllylevyissä näkyy pieniä käytönjälkiä, muuten siistissä käytetyssä kunnossa.

Hinta: 25€
Mitat: korkeus=154cm, leveys=52,5cm ja syvyys 35,5cm
Olemme kuljettaneet hyllyn farmari Toyotassa takapenkit kaadettuna, eli samankaltaiseen mahtuu ainakin.

Hylly on edelleen valmistuksessa, uusi näyttää olevan tarjouksessa 195€ eli tästä seuraavalle muksulle hyvä hylly superedullisesti.

Tästä valmistajan kuvasta näkee hyllyn selvemmin, väri ei ole sama.


Suloinen pulpetti ja tuoli MYYTY!


Olen tilannut pulpetin lastenhuone.fi verkkokaupasta, joka myy sitä edelleen 99€ hintaan. Meillä se jäi vähäiselle käytölle. Kuvat ovat webbikaupasta, koska meidän kappaleemme sijaitsee laatikoiden keskellä. Myytävänä oleva pulpetti on vaaleampi kuin kuvan pulpetti, väri enemmän koivuinen kuin mäntyinen.

Kunto on erittäin siisti, ei juurikaan mitään käytön jälkeä. Varastoinnista johtuen yksi jalka on irroitettu ja sen kiinnitysruuvi on kadonnut. Kiinnitys ihan perusruuvilla ja vastakappaleella, standardi rautakauppatavaraa, uusi omistaja hankkii ruuvin.

Hinta: 25€
Mitat: korkeus=55cm, pulpetin kansi syvyys=52cm leveys=60cm

Linkki uuden tuotteen sivuille: https://www.lastenhuone.fi/fi/shop/show_pr/440

Ikean Trofast MYYTYPorrasmallinen Ikean Trofast. Rakenne siistissä kunnossa, muovilaatikoista osa likaisia ja jollekin sivulle on saatettu kirjoittaa edellisen omistajan nimi. Kirjoitukset eivät näy ulos päin. Kuvasta puuttuva vihreä laatikko tulee mukaan.

Hinta: 20€
Mitat: Korkeimillaan=94cm, leveys=99cm, syvyys=44cm


Stokke Tripp Trapp MYYTYUlkonäöllisesti parhaat päivänsä nähnyt Tripp Trapp. Levyjen pinnoissa selvää kulumaa, alapinnalla kuulakärkikynätaidetta ja jälkiä kosteudesta. Likainen, puhdistus jää seuraavalle omistajalle. Turvakaari on, mutta jalkojen väliin tuleva hihna puuttuu.

Hinta: 35€

Minut tavoittaa: pikkukepponen (at) live.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti