10. kesäkuuta 2015

Kenties walk-in-closet?

Sähkömies, uusi kuivausrumpu ja parvi tulevat huomenna. Hommat edistyvät isolla harppauksella eteenpäin - toivottavasti. Olen oppinut lisäämään tuollaisten lauseiden perään sanan toivottavasti.

Vanha vaatehuone on purettu ja sen entinen oviseinä avattu makuuhuoneeseen. Tila tuntuu heti avarammalta. Riittäisikö nyt neliöt kunnon walk-in-closetiin?

Pahus vie, minulla on enemmän lapsia kuin luksuskenkiä, joten tila menee sittenkin lasten käyttöön :D :D

Tilaan tulee nukkumasoppi yhdelle pojalle. Nyt pitää vaan jaksaa uskoa, että suunnitelmat toimivat ja siitä tulee kiva. Usko horjahti pahasti, kun keskimmäinen katsoi minua surkean näköisenä kysyen "Äiti, pitääkö minun nukkua tuossa kopissa aikuiseksi saakka?" Ehkäpä tehdään sittenkin se walk-in-closet...


Kokonaisuuden toimivuuden näkee sitten, kun muukin huone on valmis. Iso makuuhuone jaetaan parvella ja seinäkkeellä osittain puoliksi. Kesäisin lisää leikkitilaa tarjoaa lasitettu parveke puutarhakeinuineen. 

Makuuhuoneen pintaremontti valmistuu juuri ja juuri ennen parvea. Vaatehuoneen työstö jatkuu.

Alla on ihan ensimmäinen suuntaa antava havainnekuva tilasta. On tämä jännittävää aikaa!


8 kommenttia:

 1. Teethän postauksen valmiista huoneesta kuvien kanssa?! Palan halusta nähdä tilan valmiina.
  Tsemppiä projektiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulee varmasti :) Toivottavasti sellaisten teksien kera, että olemme kaikki tyytyväisiä uusiin tiloihin. Mutta kyllä tässä jonkin aikaa kuluu ennenkuin nurkat ovat kuvauskunnossa.

   Poista
 2. Hyvinhän se projekti näyttää etenevän! Onpas jännittävän näköinen ratkaisu tuo havainnekuva. Tai siis sanotaanko, että minun silmääni se on jännittävä, kun en ole näihin remontti- ja havainnekuva-asioihin juurikaan perehtynyt. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteneehän se vaihteeksi ihan vauhdikkaasti. Tänään olen hyperventiloinut parven leveyttä. Päätin, että nukun pari yötä ennenkuin annan palautetta arkkitehdille :) Kumman erilaiselta toteutus näyttää tuohon ensimmäiseen havainnekuvaan verrattuna. Mutta hengittelen nyt ihan rauhallisesti :D :D

   Poista
 3. Ihana tuo parvi keskellä huonetta ja samalla tilanjakajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kiva idea arkkitehdiltä. Eilen puuseppä kasasi parven. Hetken ajan keskityin hengittelemään rauhallisesti, koska se on iso. Tänä aamuna oli jo silmä tottunut ja hirveä vinkuna käy kotona, että patja pitää lähteä ostamaan heti :)

   Poista
 4. Wau teillä tapahtuu ja eikö olekin piristävää, kun tekee muutoksia. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun saamme tämän homman pakettiin, niin varmasti tuntuu kivalta. Nyt jo on sellainen fiilis, että kiva päästä laittelemaan tavaroita paikoilleen :) Älyttömän hitaasti nuo omat hommat etenevät, kun aikaa niihin jää vähäisesti.

   Poista