22. elokuuta 2011

Se on taas maanantai

Osa lukijoista hämmentyi kovin aikaisesta toppavaateinventaariosta. Ehkäpä vielä hämmentävämpi ostotiedoite:

HALUAN OSTAA PARIT SHORTSIT 
JA T-PAIDAT POJALLE KOOSSA 134!
(tänä syksynä siis)


Toivottavasti jollain on esillä kesäkamoja ja haluaa päästä pienestä määrästä eroon. Tässä tilanteessa ei ronklata värillä tai merkillä (ei kuitenkaan farkkua), siisti kunto riittää :)

Meillä on sellainen tilanne, että lomamatka talveksi on varattu. Esikoinen on koko kesän käyttänyt pieniä shortseja ja niiden päälle saaminen vaatii jo lantion yli kitkuttelua, nitkuttelua ja hypähtelyä.

Syyksi shortsien pienuuteen olemme naureskelleet esikoisen mahaa -eli siis mahan kohdalla ei ole enää kuoppaa sisäänpäin vaan selvästi erottuva pienen pieni kumpare ulos päin. Pojan valittaessa shortseista, julma äiti vain totesi, että pitää syödä vähemmän jäätelöä, että shortsit mahtuu :) Pitänee tunnustaa, että 130cm poika on käyttänyt koko kesän 122cm shortseja. Puolen vuoden päästä tuo ei enää onnistu mitenkään. Eli nyt toivon, että joku ihana myisi meille shortseja ja t-paitoja. Yhteydenotot pikkukepponen (at) live.com tai viestiä kommenttiboxiin.

Pienet fashionistat lähtivät tänä aamuna päiväkotiin ja kouluun. Herra Turhantarkalle ei kelvannut pussilahjefarkut ja eikä yllättäen Salama paitakaan. Kiukku laantui, kun lupasin, että 2v saa valita itse vaatteet. Päivän väri oli harmaa - äidin painama lentokonepaita ja harmaat collegehousut. Ja iloinen ilme.

Suurin fashionista lähti kouluun paita väärinpäin, takakappale edessä. Koska hän haluaa katsella kilpikonnan kuvaa ja paita on ihan hyvä niinkin päin (onneksi lipsahti isohko kaulua-aukko). Minä saan onneksi istua etätöissä t-paidassa ja verkkareissa ja tukka takussa - ja nautin joka hetkestä!

Keskikokoista ei kiinnostanut vaateasia lainkaan, koska hän oli eilen nähnyt hirvikärpäsiä. Omin sanoin hirvikärpäksiä (taipuu hirvikärpäkset) :D

Esikoinen kulkee kouluun koulutaksilla. Hetken ajattelimme miehen kanssa, että tämän viikon koulutaksin aikataulu on joku pila, mutta ilmeisesti ei. Meille sopisi että poika haettaisiin vaikka sitten ensimmäisenä niin ei tarvitsisi puljata näiden aikojen kanssa. Kouluhan alkaa 4 päivänä samaan aikaan ja taksi lähtee joka päivä eri aikaan ja ajat ovat helppoja muistaa kuten 7:18. Toisaalta ei ronklata tästäkään, on luksusta, että taksi hakee pojan portilta ja ekan viikon perusteella ajallaan ja hienolla pikkubussilla.

The schedule - ja niin helppo muistaa

Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. No huh, tuota aikataulua, miten ihmeessä kuski itse pysyy noin tarkassa aikataulussa...ehkä se on sitä vaihtelua, jota jokainenn kaipaa työhönsä ;).

  VastaaPoista
 2. Mä en usko, että toi aikataulu voi olla ihan kohdallaan tolla tarkkuudella joka päivä. Johan ihmisillä on kellot aina vähän eri ajassa.

  VastaaPoista
 3. Aikataulun sanoisin olevan hyvin mielenkiintoinen. Talvella luulisi tuohonkin aikatauluun tulevan muutosta, tai no riippuu tietty talvesta :D

  VastaaPoista
 4. Tiedotteessa luki vielä, että koulutaksi odottaa noutopaikassa 2 minuuttia :)

  Aikataulut saattavat myös vaihdella 2 vkon välein.

  Nähtäväksi jää, että kuinka tarkkaa väkeä firmassa oikein on. Ja mitä tapahtuu sitten, kun lumi tulee.

  VastaaPoista